Anonim

Naruto AMV - HARLEM SHAKE! 150 Subs Special ^^

I det fjärde stora ninjakriget, när Obito gör de tio svansarna omvandlade till Guds träd som slukade chakrat av all shinobi det rörde vid (eller dess grenar), där du kommer att se Sarutobi Hiruzen skära / förstöra grenarna på tio-svansarna ' trädform, och han gör det med hjälp av Enmas omvandling - Adamantine Staff.

När Sandaime Hokage kallas med "Impure World Reincarnation", ska du inte ha något blod i dig för att kalla till Enma.

Så nu, om du kollar naruto wiki, för att kalla ett kontraktsdjur, först och främst skulle vi behöva ha ett blodkontrakt med det kallande djuret. Efteråt behöver de bara erbjuda en extra bloddonation på den hand de undertecknade kontraktet med, forma sitt chakra med handtätningar och plantera sedan den hand de tecknade kontraktet med på den plats de vill kalla varelsen.

http://naruto.wikia.com/wiki/Summoning_Technique

Så var det en brist att visa Sandaime Hokage med Adamantine Staff eller finns det någon annan teknik som används för att kalla ett kontraktsdjur. Eller förklarades detta i Manga ..

Jag kan komma ihåg två tillfällen där Shinobi som är under inflytande av Impure World Reincarnation visar sig blöda när de utför en rättvisa som kräver blod eller får dem att blöda.

Medan de som reinkarneras av Impure World Reincarnation inte blöder, verkar det reinkarnerade Shinobi blöder så länge skadan är självtillämpad (spekulativa och har ingen referens, någon korrigerar mig om jag har fel på det här).

Den första instansen är Summoning Justu

Reinkarnerade kroppar blöder inte, utom i de fall där blod behövs för att utföra kallningstekniken

Detta hänvisar till Naruto kapitel 548, när vi ser den reinkarnerade 2: a Mizukage bita tummen för att utföra Summoning Justu mot de allierade Shinobi-styrkorna

Den andra instansen använder Mangekyou Sharingan

Andra biverkningar kan fortfarande uppträda, som när Itachi Uchiha blickar från att använda hans Mangeky Sharingan, men han hämmas inte av det.

Detta hänvisar till Naruto kapitel 550, när Naruto och Killer B kämpar mot reinkarnerade Nagato och Itachi. Itachi använder Mangeky Sharingan och får ögonen att blöda

1
  • Jag antar att det är vettigt ...