Anonim

Är regenerativ medicin rätt för mig?

Om de olika "superkraften" ninjaegenskaperna betraktas som "blodegenskaper", hur är det någon som Kakashi, som inte på något sätt är relaterad till Uchiha-klanen, kan använda Sharingan Eye-tekniken?

Mer fullständigt: skulle transplantation fungera på några blodkraftsegenskap? Om någon hade ett blodkännetecken som fungerade på armarna, kunde de bara transplantera armen på en annan person och då skulle det finnas två personer med den tekniken?

1
  • @MadaraUchiha Jag har samma tvivel. Enligt 2: a Hokage i avsnittet 'NS366 - Allvetande' är Sharingan ögat som reflekterar hjärtat. Det unika chakrat som utvecklades i hjärnan av smärtan av kärlek och besvikelse som reagerar med optiska nerver orsakar ögonförändringen. Det unika chakrat verkar vara en blodgräns. Så för att få Sharingan för personer som inte är Uchiha, bör de göra en hjärttransplantation; rätt?!

Låt oss bortse från det faktum att ögonen i Naruto anses vara mindre svåra att arbeta med än PnP-skärmar. (Rin gjorde det i en grotta, utan några medicinska förnödenheter, på några sekunder, och det bara arbetade)

Dina ögon innehåller ditt DNA, så våra (Uchiha) ögon innehåller den redan väckta Sharingan, det är skrivet i DNA.

Den har också den genetiska informationen som gör att du kan aktivera de tekniker ögat håller (inklusive Mangekyo).

2
  • Så det spelar ingen roll vem användaren är, så länge du matar ögonchakrat fungerar det bara.
  • 2 Ja. Det är värt att notera att för alla observerade fall kan en transplanterad Sharingan inte gå lägre än hur den transplanterades. (Sharingan kan gå Mangekyo, men kan inte avbryta Sharingan, Mangekyo kan inte avbryta Mangekyo, Rinnegan kan inte avbryta Rinnegan).

Sharingan som transplanteras kommer att fungera, som du har märkt med Kakashi. Men det kommer inte att vara lika effektivt.

Sharingan-originalanvändare, Uchiha-klanen, kan använda teknikerna med lätthet, men Kakashi behöver vila oftare. Detta beror på att eftersom han inte är medlem i Uchiha, kommer dessa tekniker att använda hans chakra mycket snabbare.

Kakashi har allt täckt, utom i strider, för han kan inte inaktivera det och det skulle, som jag sa ovan, förgäves konsumera hans chakra.

Han är inte den enda som gör en transplantation. Också,

Danzo, Tobi transplanterar Rinnegan och stjäl den och Sasuke får nya ögon.

Jag misstänker att samma skulle hända för andra transplantationer men jag har inga exempel ovanpå mitt huvud.

13
  • 1 Jag trodde Uchiha-klanmedlemmar gjorde betala straff för Sharingan-användning, dock? Blir de inte gradvis blinda?
  • @Alenanno: Mengekyo Sharingan! = Hypnotisk Sharingan, det översätts bokstavligen till kalejdoskopisk Sharingan. Och det beror på att var och en har olika form och tekniker. Alla Sharingans kan hypnotisera (cast genjutsu).
  • @MadaraUchiha Ah förlåt, jag hade fel på översättningen. Jag ska lägga om kommentaren. Men Mangekyou Sharingan är den enda som framkallar blindhet.
  • @Kasuchiko Nej. Så vitt jag vet är det bara Mangekyou Sharingan som långsamt får dig att tappa sikten och leder dig till blindhet.
  • @Alenanno Jag trodde Uchihas hade Mangekyou, inte den andra?

Jag är inte säker på andra blodlinjejutsu, men Sharingans kraft ligger i ögat. Så den som styr ett Sharingan-öga får sina krafter.

Det kan vara möjligt att få annan blodjutsu, men det är fortfarande spekulationer att bestämma var den verkliga jutsu ligger i deras kropp eller till och med chakrasystemet. För tillfället vet vi att de jutsu som kommer från ögonen, Sharingan och Rinnegan är på väg, men inte säker på andra.

1
  • förutsatt att de har tillräckligt med chakra för att "upprätthålla" det

En icke-Uchiha kan inte avancera sin Sharingan. Som sett med Danzo och Kakashi. Den enda anledningen till att Kakashi hade en Mangekyo Sharingan är att Obito såg Rin dö.

Detta förklaras av Tobirama när han berättar om Uchihas hjärna, hur deras smärta och hat förändrar hjärnans fysiologi och funktion, så att de kan förvandla smärtan till Sharingan. När deras smärta och hat växer växer deras kraft också.

Om en hjärna inte är en Uchiha-hjärna och därmed inte har detta speciella område i hjärnan, kommer de inte att:

A.) Få naturligtvis en Sharingan

B.) Vakna de olika stadierna i Sharingan.