Anonim

Syster Tag: Mika gör min smink | Angelika Dela Cruz

I slutet av serien sa en av karaktärerna "Jag kommer tillbaka", då började krediterna. Var det bara ett häftigt sätt att avsluta föreställningen eller var det att säga att det kanske / kommer att bli en annan säsong?

1
  • Jag har inte sett Shingeki no Bahamut och kan säga om den matchar men det låter som Arnold Schwarzeneggers signaturlinje från Terminator. i filmen säger Schwarzenegger den här linjen men han kommer faktiskt aldrig tillbaka till personen han säger detta också (om jag minns rätt var det när han stjäl en cyklist kläder och cykel efter att ha kommit från framtiden). det används normalt som en cool linje men om jag kom ihåg det rätt kan det vara ett tecken på att det inte kommer att bli en ny anime säsong sedan Schwarzenegger medan han sa att han kommer tillbaka till cyklisten kom aldrig tillbaka

Det finns ingen grönbelysning just nu för en uppföljare av Shingeki no Bahamut: Genesis. Det är baserat på ett kortspelsspel för iOS och Android, så det finns en oändlig täckning att anpassa här.

Det bästa vi kan anta är att det är "profetiskt" för vad som helst Shingeki, ingen Bahamut-relaterad eftersom det är märkligt nog finns det inga explicit grönbelysta meddelanden ännu. Anime gör vanligtvis det gröna meddelandet efter att serien slutade med en ledtråd för en uppföljare. Jag antar att de menade att något skulle komma, men det är det bästa alla (jag har letat runt) kan lita på. Det kan vara en uppföljare, en spin-off (eftersom den är förpackad), film eller OVA.

Jag är dock övertygad om att de inte på något sätt skulle göra en meningslös "Jag kommer tillbaka" antydan utan att faktiskt följa upp någonting. Inte en gång, i hundratals anime jag har sett, skulle det hända. De kunde emellertid meddela en uppsägning av vilket projekt de ursprungligen tänkte fortsätta Bahamut-hype.

Min bästa gissning är att detta är ett verktyg som används av animatörerna för att säkerställa en anslutning oavsett om de fortfarande skulle få en andra säsong. Jag ser det här i många serier, de sätter nästan alltid en cliffhanger eller åtminstone ett löfte om nästa säsong bara om showen blir framgångsrik nog för att tjäna sin säsong 2. korsade fingrarna för Shingeki no Bahamut: Säsong 2.