Anonim

NBA 2K15 Topp 10 \ "DUNKS \" i veckan # 2

Izuku och All Might hade inga konstigheter när de fick One for All, men åtminstone några av de tidigare användarna hade en originell karaktär.

Tappade dessa användare sina särdrag tillsammans med One for All när de skickade One for All till en annan användare?

1
  • Det har ännu inte avslöjats för oss. Specifikationerna för Nanas död kommer att vara nära knuten till Shigarakis utveckling, medan vi vet ännu mindre om innehavarna före henne.

Alla tidigare ägare av One For All har överlämnat sina särdrag till makten och dess efterträdare, vilket skulle vara mycket vägledande att användaren av One For All behåller sin ursprungliga särprägel när den får makten

En för alla

Med tiden har One For All samlat alla användares egenheter. Nu börjar Izuku manifestera några av dessa Quirks. Detta visade sig först under den gemensamma träningsstriden med klass 1-B. Han börjar med Blackwhip, en Quirk som reagerade på Izukus ilska och ville fånga Neito Monoma. Izuku har fem andra Quirks att upptäcka och kunna använda.


En av de tidigare innehavarna av One For All förklarade att se spåren är en bieffekt av att kärnan i One For All själv växer. De ursprungliga Quirk-faktorerna som hade tillhört tidigare bärare av One For All hade slagits samman med kärnan i One For All. Den här tidigare innehavaren av One For All förklarade att kärnan i One For All doldes av egenskaperna hos One For All som lagrar kraft och att kärnan i One For All växer.

5
  • 1 Hans fråga är inte om de behåller makten när tar emot OFA. Det handlar mer om hur förmedlingen av deras icke-OFA-egendom fungerar. Skulle det vara oundvikligt att göra föregångaren konstig efter överföringen, eller är det en frivillig sammanslagning av OFA och deras konstigheter? Med tanke på OFAs natur skulle jag gissa att det är det senare. Hur som helst, jag inser att vi inte har mycket information om detta ännu, med tanke på hur Izuku är den första personen som till och med ser de tidigare bilderna mycket mindre deras konstigheter. Bra försök dock.
  • Du kanske också vill markera delen om Izukus nya power up i en spoiler-tagg, eftersom det här är en stor utveckling i mangan men ännu inte visas i anime
  • @ TheGamer007 Jag försökte lägga till spoilerblock men det verkar inte fungera.
  • Jag har gjort en redigering för att fixa det. Jag antar att spoiler-taggarna inte fungerar som förväntat när det bara finns ett mellanslag däremellan, till skillnad från normala offertaggar.
  • @ TheGamer007 Tack, och redigeringen har godkänts.