Anonim

Bad Religion - Modern Man [Subtitulado en español]

Jag antar att anledningen är att de inte ville animera det. Men egentligen tycker jag att det är lite konstigt att se det, eftersom det inte tar itu med så mycket mer ansträngning att animera det.

Varför har pistoler och gevär inte avtryckarskydd? Eftersom det är av design och inte bara för att de inte vill animera det. Dessutom har inte alla skjutvapen i anime utlösarskydd.

Det här var en av bilderna jag hittade när jag letade efter skjutvapen i Full Metal Alchemist: Brotherhood. En komplett lista över skjutvapen från anime hittar du här, som nämnts av @Maroon, där vissa standardvapen har inga avtryckarskydd.

I Wikipedia anges det att vapen inte kan ha något avtryckarskydd så

för att inte skada användningen av stora kalla väderhandskar på, särskilt de som är avsedda att användas under arktiska förhållanden.

Även om detta kanske inte är under arktiska förhållanden, bevisar det faktum att vissa karaktärer i anime handskar detta är för enkel användning. Det skulle vara svårt att trycka på avtryckaren med avtryckarskydd om du har handskar på, särskilt stora och tjocka.

1
  • 2 Om du inte redan har sett det stöder denna lista över skjutvapen i FMA (som kan vara ofullständig) starkt resonemanget "by design".