Anonim

Varför jag bodde i Ağrı Turkiet

I Hai till Gensou no Grimgar har det frivilliga arméns halsband två taggar. Under striden mellan Marias tidigare parti och Death Spot och senare under kampen mellan Death Spot och Haruhiko drog alla av sig en av taggarna från halsbandet och lät den falla till fängelsehålan. Varför är det så? Vad är poängen med att lämna taggen där? Förklarar ljusromanen, baserad på anime, varför de gör sådant? Med tanke på att taggarna inte kommer billigt.

1
  • Jag var i militären en gång och vi fick hundmärken, dessa saker säger till den som samlar in vår kropp att veta vem vi är även om vår kropp är förkolnad och skadad. Anledningen till att vi sliter av det och överlämnar det till våra kamrater är att meddela vår familj att vi är döda och att liket inte kan återställas, så bygg bara en tom grav. Eller i Grimgars fall är det troligtvis att få någon att bli av med sitt zombielik eller åtminstone berätta för dem vem som är zombier genom att lämna information om att de är döda.

Jag tror att det frivilliga arméns halsband kan liknas med hundmärkena i vår värld, som ett bevis på identitet vid dödsfall.

I vår värld används hundmärken för att identifiera vem liket tillhörde och vi får två uppsättningar av dessa saker. Två tallrikar hänger på våra halsar och en tallrik vardera på våra anklar. I scenariot att vi inte kan få tillbaka vårt lik till våra familjer beordrades vi att riva av en av taggarna på halsen och lämna ut dem till våra kamrater vid behov. Det används också för att identifiera stympade lik.

När det gäller Grimgar har det troligen samma effekt. Sedan de dör blir de zombier, de skulle behöva använda andra metoder för att meddela sina lagkamrater att de är döda. Att bara lämna en av taggarna där verkar vara den metod de valde. En annan anledning är troligen att berätta för dem vilka zombier de stöter på och om möjligt, snälla få dem att renas.