Anonim

Irriterande apelsin - Irriterande päron

I det sista avsnittet av Nadia av det blå vattnet, Kapten Nemo avslöjar för Gargoyle att det inte finns fler atlanterare, och att han (Nemo) är den sista. Men Nemo har en dotter; Nadia, och han kanske eller inte har gjort Electra gravid. Så hur kan han vara den sista av atlanterna?

4
  • Är gainax-taggen verkligen nödvändig? Det är inte som att det finns andra Nadia-titlar där ute för att det ska förväxlas med, eller hur?
  • TBH Jag var inte säker på Gainax-taggen, men jag trodde i värsta fall att det skulle utlösa en diskussion om kända studior som taggar.
  • Ta bort gainax-taggen enligt meta.anime.stackexchange.com/questions/161/…. tl; dr: använd endast studiotaggar om frågan är direkt relaterad till studion.
  • Finns det något annat du vill att jag ska lägga till i mitt inlägg eller något annat du letar efter, eller tycker du bara inte att mitt svar är korrekt?

Enligt vad jag kan säga har du rätt i att Nemo tekniskt sett inte är den sista av Atlantianerna. Den mest logiska anledningen som jag kan tänka mig för att han säger det är att han var den sista personen som växte upp och upplevde de atlantiska traditionerna och samhället. Eftersom Nadia växte upp som föräldralös som inte kände till hennes bakgrund hade hon ingen erfarenhet av det samhället. Samhället var borta, så Nemo var den sista personen som skulle uppleva det samhället.

Jag tror att Nemo sa det för att alla Tartessos människor hade blivit människor i århundraden (mix). De sista "rena" atlanterna var Elisis och hans fru (och därmed deras två barn). Så alla andra i staden (inklusive Gargoyle och Electra) var 99% mänskliga.Även om han hade uppfostrats som Atlant (som han sa) kunde inte Gargoyle få ett annat DNA än hans ... Han visste inte (vem gjorde, förutom Nemo ???) ... Dålig ...

"Bevis": Nadia och Jean 'son, Nemo och Electras son.

Hälsningar !

Nemesis.