Anonim

Behandla ärr från gamla hårtransplantationer | Tunt hår

Kan någon transplantera Rinnegan från en av Pains vägar?

Till exempel från den manliga Chikoshodo (kallar) Smärta som bladet hade i sin besittning.

3
  • Utmärkt fråga! Kishimoto skulle ha svårt att förklara det. :)
  • Som Happy uttryckte det här, "De flera Rinnegans är som" projektioner "eller kopior av [användarens] egna Rinnegan, överförda genom chakrastavarna." Men detta förklarar inte varför Rinnegan stannar även när stavarna tas bort.
  • @TAAPSogeking - Du har några referenser för den här meningen, Men detta förklarar inte varför Rinnegan stannar även när stavarna tas bort. Jag skulle gärna se det, för jag verkade ha missat det.

Jag måste säga NEJ.

Mitt resonemang är baserat på den tid då Tobi jagar på Rinnegan efter Nagatos död. Efter att han dödat Konan hittar han liken från Yahiko (som också var Tendos kropp) och Nagato och drar endast Nagatos kropp till sin dimension och lämnar Yahikos kropp på samma plats. Om han skulle ha kunnat använda Yahikos ögon, tror jag att Tobi också skulle ha valt den kroppen. Att se hur han väljer att ignorera Yahikos kropp skulle föreslå att endast Nagatos öga verkligen betyder något och att det är den verkliga Rinnegan.

NEJ, transplantation av Rinnegan-ögonen från en av Pains vägar skulle inte fungera. Så snart ögonen lossnar från liket tappar de kontakten med chakra-mottagarstavarna och förvandlas till vanliga ögon som liket ursprungligen hade. I kapitel 565 diskuterar Naruto och Bee detta när de kämpar mot Tobis sex vägar av smärta.

Chikoshodo Pains lik i Konohas ägande hade fortfarande Rinnegan aktiverad, men den hade också cirka 20 chakrastavar när Shizune visas och undersöker det i kapitel 406.1 Vi visades aldrig likets ögon med alla chakrastavar borttagna.


1 Vi måste anta att även om chakramottagningen försvagas över avståndet, kommer den inte att dö helt. Utan detta blir liket som fortfarande har Rinnegan aktiverat en plotkonsekvens, om inte ett plothål.