Anonim

MAITRO - ÖLIVET

All hjälp med att lösa detta skulle uppskattas. Det har gått så länge att jag inte ens kan säga om jag faktiskt såg det här, eller om det var någon form av feberdröm som jag gjorde upp och aldrig kommer att spåra. Här är scenen:

En ung man kämpar för att nå toppen av en glasspiraltrappa (kanske för att rädda en ung kvinna från något ont högst upp?), Och glasstegen under fötterna fortsätter att spricka men inte bryta hela vägen (och kanske klippa hans barfota?).

Det kändes verkligen som att jag bara fick klimaxet, och jag kommer inte ihåg någonting före eller efter för sammanhang, tyvärr. Den sekvensen har alltid fastnat med mig genom åren, jag måste få stängning och ta reda på vad det var!

1
  • @Gao Det är precis det! Tack! Jag har definitivt gjort liknande sökningar tidigare och letat efter det här klippet, men kanske var jag för hängd på mitt felaktiga minne av att trappan var spiralformad. Tack så mycket!

En enkel googling av termerna "glastrappa i anime" förde mig till en diskussionssida om:

Video Girl Ai (1992)

Scenen är från avsnitt 6, det sista avsnittet av OVA, och det enda som inte matchar dina beskrivningar är att trappan inte är spiralformad: den är rak.

Sammanfattning (ANN):

Eftersom Youta oroade sig för en annan i stället för att bo på sitt eget trasiga hjärta, hände han på en mycket speciell videobutik som bara hjärtats rena kan se. Där köper han vad han tycker är en normal erotisk video - tills en tjej klättrar upp ur sin TV-apparat. Hennes namn är Ai, och tack vare en trasig videobandspelare är hennes personlighet lite glatt. Ändå är det hennes jobb att hjälpa Youta att må bättre, och kanske till och med hjälpa honom att få flickan i hans drömmar, även om Ai själv kanske faller för honom också.

1
  • precis lagt till &t= argument till sidan så att det börjar 20 minuter (dvs. &t=20m0s)