Anonim

【ル ン ル ン の 裏 庭】 ち ょ っ と 内 気 な プ リ ン ち ゃ ん

Puella Magi Homura Tamura spinoff manga följer Tamura, som faktiskt är Homura, men ingen kan någonsin komma ihåg hennes namn och hon blir kallad Tamura (bland annat) tills den fastnar.

Under serien får vi reda på att det finns en bar som heter Akemi-ya där olika versioner av Homura samlas mellan repetitioner av tidslinjen, koppla av, äta, dricka, jämföra upplevelser och göra korta skisser.

Några av Homuras skiljer sig radikalt från den ursprungliga Homura i anime. Det finns en prankster Homura, ett barngeni Homura och en prinsessa Homura som betjänas av en butler Homura, som en all-Homura-version av Mayo Chiki.

När jag läste Volym 1 antog jag att Tamura, den främsta Homura, skulle vara den ursprungliga Homura från anime, som i den andra spinoff-mangan. Men till skillnad från den ursprungliga Homura kan Tamura reflektera över sina egna handlingar, känna igen misstag och känna empati (ibland överdrivet). Vi ser i Volym 1 att det finns liknande tidflöden som motsvarar nära den ursprungliga, icke-dumma tidslinjen, så Tamura kan faktiskt vara en Homura från en liknande tidslinje. Vilka bevis finns det i serien för eller emot att Tamura är den ursprungliga Homura från anime?

2
  • Man kan anta att tidslinjerna vi såg i anime inte är alla tidslinjer som Homura gick till som om jag minns rätt att Oriko manga bara är av tidslinjerna som Homura avslutades. Homura har inte en; sätt har varit så stoiska, kom ihåg hur upphetsad hon var efter att ha blivit en Puella Magi, vände tillbaka tiden och såg Madoka i klassen. det är möjligt att innan tidslinjen blev Mami galen och försökte döda alla fanns det andra tidslinjer som anime inte visade
  • @ Memor-X Ja, så vitt jag vet skulle det finnas många, många tidslinjer då Homura tillbringade cirka 12 år i tid, så det är definitivt möjligt att Tamura är den ursprungliga Homura i en tidigare tid. Å andra sidan, i kapitlet Tech Support från Volym 1, medger Tamura för supporttekniken att hon är "riktigt" 26 år gammal, vilket skulle sätta henne mot slutet av sina resor och närmare tidsperioden för anime, så Jag förväntar mig att hon kommer att vara mer utmanande vid denna tidpunkt. Tamura har också redan slutat använda glasögon. Allt fick mig att tro att hon kanske inte var vår Homura.

Tja, efter volymen 1 och 2 kan vi anta att det inte är Homura, för i ett av tidflödena hittar hon den av Mami som var galen och försökte skjuta Madoka. Dessutom ser Tamura ut som om hon har mer empati än Homura (kom bara ihåg hunden och hennes nya sköld eller hennes uppmuntran med Mami) Men vi kan inte anta någonting förrän de visar oss Tamuras ursprungliga tidflöde

1
  • 1 Jag kommer inte ihåg när hon träffade den galna Mami, kan du påminna mig vilken volym och kapitel? Och jag nämnde i frågan att Tamura verkar ha mer empati än Homura, men jag anser inte att tillräckliga bevis eftersom original Homura förändrades mycket mer från när hon började till serietid än skillnaderna mellan Tamura och original Homura.