Anonim

Finn tappar armen

Vi vet alla att Itachi hade vänstra ögat på Shisui som hade Kotoamatsukami. Detta planterades som ögat på en kråkor av Itachi och kråka planterades inuti Naruto, för att motverka Sasukes Mangeky , om någonsin, vände han sig mot byn.

Min fråga är, när planterade Itachi sin kråka inuti Naruto och hur gjorde han det ?! Injicerade han den i Naruto, eller planterade den med Genjutsu eller något liknande?

Itachi lagrar kråken inuti Naruto i kapitel 403 under Itachi Pursuit-bågen.
Itachi använde en skuggklon för att prata med Naruto, som inte var villig att lyssna. Som sådan tvingades Itachi att använda en Genjutsu för att få honom att lyssna.

Han använder en Genjutsu som en distraktion:

Och sedan lagras kråken (fysiskt tror jag) inuti Naruto:

Detta bekräftas av denna Naruto Wiki-sida.

3
  • 3 Egentligen kommer du inte att sakna någonting om du först läser mangan. :)
  • Ja, det är lätt att missa en mindre detalj eller två när du tittar på anime.
  • Den här scenen var inte så lätt att missa, den stannade alltid i mitt minne tills den blev förklarad senare.

Itachi gav Shisui öga till Naruto under Itachi Pursuit-bågen. Detta öga var fylld i form av en kråka när Naruto var under Itachis genjutsu.

Se bilden nedan från kapitel 403, när Naruto sitter i sitt rum och har en flashback om sitt möte med Itachi.

Bakgrund Åtta Konoha shinobi gick på uppdrag för att hitta, och om möjligt fånga, Itachi, eftersom de hoppades att det skulle ge några ledtrådar till Sasukes vistelseort. Samtidigt började Sasuke med sitt team Taka flytta till Itachis gömställe för att han ville döda Itachi. Itachi visste att hans slut var nära, och det var en del av hans plan att dö i Sasukes händer.

Innan han dog ville han prata med Naruto, förmodligen för att han fortfarande var orolig för vad Sasuke skulle göra efter hans död. Han skickade en skuggklon för att prata med Naruto. Denna klon stötte på en av de tusentals skuggkloner som Naruto tidigare skapade för att söka efter Sasuke.

Naruto var arg över att se Itachi och inte vill lyssna på någonting som Itachi hade att säga, så Itachi tvingades kasta en genjutsu för att få honom att lyssna. Efter att ha hört Narutos beslutsamhet att rädda Sasuke till varje pris beslutade Itachi att ge honom Shisuis öga, vilket skulle hjälpa honom om han skulle behöva ta tillbaka Sasuke med våld.

3
  • Varför tror du att han inte märkte det? Han märkte det.
  • Jag skrev svaret först! Jag letade bara efter bilden.
  • Inga problem. Bara ha lite kul. :)