Anonim

Teeaboo Reacts - Bubblegum Crisis Episode 5 - Fugitive Gay Robot Vampires: A Love Story

vad spelas musiken under seizon senryaku i Mawaru Penguindrum avsnitt 16? Jag är ganska säker på att det hänvisar till något, men jag kan inte hitta eller komma ihåg

3
  • Jag har inte tillgång till avsnittet just nu, men Wikipedia-posten säger att avsnitt 16 använder "Rock Over Japan" som de flesta av Survival Strategy-segmenten. Är det faktiskt en annan låt?
  • ja, borde ha varit mer specifikt, det är inte rock över Japan. det är när himari tar bilder av pigan, de använder lite speciell musik.
  • Hmm, det gör det lite knepigare eftersom det inte är listat som en insättningslåt på den Wikipedia-posten. Jag har fortfarande inte haft chansen att kolla avsnittet, men jag får se om jag kan göra det ikväll.

Jag har lyckats spåra låten - det är spår 6 på den första OST-skivan, kallad "sekushii ga kita!" (ungefär "Sexig har kommit!", eller "Här är sexig!"). Såvitt jag kan säga tillskrivs det bara Yukari Hashimoto, kompositören för seriens soundtrack, och som sådan verkar det inte vara ett omslag eller direktreferens som många av insatslåtarna i showen.

Jag kan inte hitta en förhandsgranskning av låten som jag är säker på att inte är en upphovsrättsintrång, men det borde inte vara svårt att hitta den själv.

1
  • Du hittade det thx! jag måste hitta referensen, det är förmodligen en obskyr fransk film som inspirerade honom, eller kanske har jag fel. Tack!