Anonim

[FDS] Början // En Naruto RAW MEP

För att en ninja ska bli en visman måste man ha en Rinnegan som är den starkaste bland de tre doj tsu, och detta är en kombination av Sharingan (från Uchiha-klanen) och Baykugan (från Hy ka Klan) och ett äktenskap från dessa klaner var förbjudet eftersom barnet skulle utöva extrem makt, inte långt efter tredje Shinobi-världskriget Uchiha och Uzumaki-klanen, så många människor i denna klan var döda att kriget måste stoppas. Minato var en Uzumaki och trodde att han inte var för att det inte fanns någon Uzumaki i närheten av honom och det fanns Kushima, hans älskade älskling och inte visste att deras äktenskap var förbjudet, de gifte sig och fick ett barn, hur skulle ett sådant barn kunna överleva en sådan makt och vara en Jinchu riki of the Nine Tails, det måste finnas några sanningar bakom dessa

3
  • Yo, killar, vad är det med nedröstningarna? Kanske kommentera hur du tror att den här frågan skulle kunna förbättras?
  • Om du tittade på bågen där Kushina berättade för Naruto om sina föräldrars historia nämner hon att hon valdes nästa för de 9 svansarna trots att hon var ung, för att hon hade ett unikt överflöd av chakra. Det beror också på att deras klan inte bara var känd för sin tätande jutsu utan också för sin livslängd. Källa: Jag tittar bara på serien nu men jag undersöker också då och då. Det är från avsnitt 248-250. Därför varför Naruto överlevde allt detta liksom tetragramtätningen, det ger bara en liten mängd av de 9 svanschakorna och dödar honom inte.
  • Denna fråga ger många meningsfulla antaganden utan att nämna några källor. Dessutom motsvarar titeln och kroppen inte varandra. Ta dig tid att granska och redigera din fråga för att fokusera på det du vill ha svarat på.

Det verkar finnas en hel del fel information i den fråga du har lagt upp.

In order for a ninja to become a Sage one must posses a Rinnegan

För att vara en visman måste du behärska Senjutsu. Ninjas som har bemästrat senjutsu är Naruto, Jiraya, Kabuto, Hashirama, Sasuke (Med hjälp av Jugo).

För att ha krafter som liknar Sage of the Six Paths, skulle man behöva ha Rinnegan och Chakra of the Tailed Beasts.

För att läsa mer om hur Rinnegan kan aktiveras kan du läsa här.

combination of the Sharingan (from the Uchiha Clan) and the Baykugan (from the Hyùka Clan)

Det har inte uttryckligen nämnts att Rinnegan var en kombination av Sharingan och Byakugan. Det visades att moren till Sage of the Six-vägarna hade Byakugan, men det innebär inte att Rinnegan var en kombination av Sharingan och Byakugan. Infact, för att aktivera Rinnegan behöver du inte ha en byakugan.

marriage from these clan was forbidden because the child would poses extreme power

Jag kommer inte ihåg att jag läste någonting som specificerar att äktenskap mellan uchiha och hyugaa var förbjudet. Om du kanske kunde ge några referenser kan jag utarbeta det.

Minato was an Uzumaki

Nej, Minato tillhörde inte Uzumaki-klanen. Det var Kushina som tillhörde Uzumaki-klanen. Andra ninjor som har visats tillhöra Uzumaki-klanen är:

Karin, Nagato, Kushina Uzumaki, Mito Uzumaki, Naruto Uzumaki

Det tredje Shinobi-kriget utkämpades inte bland Uchiha och Uzumaki.

Tredje världskriget i Shinobi ( , Daisanji Ninkai Taisen) är det tredje av de fyra shinobikrig som involverade majoriteten av shinobibyarna. Det äger rum mer än tio år före seriens början och har sällan visats i serien utanför Kakashi Gaiden. På grund av en nedgång i nationell makt smulnade de fem stora ländernas regeringstid. Längs deras gränser bröt skärmytningar med mindre nationer hela tiden. Det förlängda kriget spridte gradvis sina bränder vida och långt tills det äntligen utvecklades till tredje världskriget i Shinobi. Detta krig förvandlades till ett oöverträffat slitagekrig, som plågade alla nationer med brist på krigspotential. Inte ens utesluta en stormakt som Konoha, men mycket små barn kastades på slagfältet och förlorade sina korta liv