Anonim

Aretha Franklin - Jag ber en liten bön

Eventuellt en sen 90- / början av 2000-talets anime. Minnet är verkligen otydligt, men det hade den här kvinnliga karaktären som var en tidsresenär / eller från rymden / en annan dimension.

Det fanns en skurk som kunde forma skift. Det fanns en scen där den dåliga killen bytte till (antingen av misstag eller medvetet) huvudpersonen och försökte våldta huvudkaraktärens kärleksintresse genom att låsa sig själv och henne i en garderob på gymmet. När den dåliga killen försökte röra vid henne släpptes elektricitet från hans hand som fick honom att fly.

Förra scenen jag minns var huvudpersonen rasande på sin cykel för att möta den dåliga killen. Den dåliga killen var i en herrgård (?) Och han stjäl tydligen livskraften / identiteten hos flera offer genom att pressa ansiktet med handflatan.

Såg det hela på japanska. Inga undertexter. Underbar anime.

Det kan vara DNA du pratar om

Flickan i fråga verkar vara Tomoko och så fort skurken Ryuji rör vid henne byter han antagligen till henne. Jag kommer inte ihåg om den sista raden att suga andra livskraft. Men beskrivningen tog tillbaka scenen från DNA . Kolla upp avsnitt 10 i serien och berätta om det är den du vill ha. Hoppas det hjälper: D

2
  • 1 Det här är det! Tack. uhg dub är så ... glad att jag såg det på japanska.
  • 1 Glad att jag kan hjälpa till: D