Anonim

Android-filmapp

Jag vill hitta musiken från avsnitt 53 (Yorknew City-bågen) från 6:51

Det är en låt i asiatisk stil med vad som låter som ett japanskt musikinstrument som kallas en shamisen.

3
  • Menar du 2011 HxH-serien eller 1999? Jag kollade avsnitt 53 av 2011 och musiken som spelades kl 6:51 är en kör. Det började klockan 6:30. Jag kan inte heller göra en shamisen. Jag har inte tillgång till 1999-versionen. Kontrollera antingen att kören är den låt du menar, eller redigera ditt inlägg med korrekt information.
  • Jag menade 2011 Hxh-serien
  • Okej ... I så fall vet jag inte vad det är. Förutom att jag inte tycker att det är asiatiskt och jag inte hör en shamisen. Det är mer i linje med en europeisk gregoriansk sång, även om inte alla manliga och inte acapella. Jag gillar det dock.

Som RichF sa, låten i avsnitt 53, klockan 6:51, låter inte alls asiatisk stil, men om det är sången du vill, heter den Dirge From The Dark Side.

1
  • För att vara mer exakt, det är när Kuroro pratar med Kortopi i amfiteatern (förstördes av striden mellan Zoldyck och Kuroro, men musiken hörs när den är klar) Inget problem om du inte hittar det ^^ och tack för musik som du hittade, även om det inte är musiken jag letade efter.

Jag kunde inte hitta just det musikstycket i någon av OST-volymerna. Låten i fråga verkar ta mindre än en minut så de kanske har bestämt sig för att inte namnge / lista den. Här är två olika listor över all musiken i HxH, bläddra gärna i dem, jag kunde ha missat den.

Hunter x Hunter Wikia - Musik ** denna länk innehåller också musikinformation om 1999-sändningen av HxH

reddit / r / HunterxHunter - Omfattande Hunter x Hunter 2011 musiklista