Anonim

Gmod Death Run Funny Moments - Fortnite Map! (Garrys mod)

Efter att ha sett några liveshower av Aqours verkar det som om LL-Sunshine gör vad pojkband gör hela tiden:

  • Rotera de åldrande medlemmarna och ersätt dem med yngre.

Jag kom över den här intressanta nyheten:

2016/02/29
SIN SISTA KÄRLEK LIVE! ATT STREAMAS LEVANDE I TEATER I ASIEN OCH OSEANIEN [sic]! UPPDATERAD!

Skapades Aqours för att ersätta åldrandet S?

Okej, så Eri kommer att försöka svara på det här.

Du kommer ihåg att i slutet av Love Live-anime, har μs upplösts, eller hur? Det var för att vi, de tredje åren tog examen från Ootonokizaka. μ är en "skolidol" idolgrupp. Så det vore inte meningsfullt om medlemmarna inte är skolidol. Men om μ skulle fortsätta, måste det rekrytera nya medlemmar för att ersätta oss de tredje åren. Som Honoka sa, och vad vi alla enades om, skulle det inte vara μ om det inte var oss nio. Därför var det enda alternativet att upplösas.

När det gäller Aquors är de som vår systergrupp. Aquors är som vad NMB48 är för AKB48. Även om förhållandet mellan μ och Aquors inte är så nära eftersom de är de grundades efter att μ hade upplösts. De är en helt annan grupp jämfört med vår. De ersätter inte . s är oersättligt och kommer alltid att leva vidare i våra hjärtan och våra fans hjärtan.

Det är sant att de tog lite inspiration från , och jag kan säga att vi är glada att de gjorde det. Men även om de också är skolgudar har de sin egen stil och sin egen musik. De arbetade hårt för sina fans.

Vänligen stödja dem också.