Anonim

HUR DU FÅR M416 GLACIER HUD || KRATAÖPNINGSTRICK || 20 VIDEN FÖR KLASSISK LÅNADSÅPNING 🔴 || PUBG

Vi vet redan att Madara hade kämpat mot Hashirama i slutet av dalen och fått en del av sin makt.

Hur kom vi från det till det faktum att han har ansiktet på axeln? Gör detta Orochimaru / Kabuto? Eller är det en naturlig sak som på något sätt inträffade?

1
  • 5 Du måste veta svaret, du är madara: P

Orochimaru hjälpte Madara att få det ansiktet såväl som att utveckla Rinnegan. Detta är delvis varför Madara aktiverade Rinnegan så sent i sitt liv; Orochimaru var hjärnan i operationen. Som du kan se kände Orochimaru många hemligheter, inklusive Danzous tillstånd och Tobis sanna identitet.

Det finns små tips när mangan utvecklas allt fram till denna punkt. Madara säger det inte uttryckligen (i bilden nedan), men vi vet att det är Orochimaru baserat på hans forskning, Kishimotos tips i hela mangan, och det faktum att Madara aldrig träffade Kabuto före detta krig.

Underledaren är Obito och bekanta är Orochimaru (Ch. 657).

UPPDATERING: Här är beviset på att Madara inte kände Kabuto. I de sista två panelerna i ovanstående bild antyds det ganska mycket att Madara träffade en person (medan han levde) som visade honom hur man använder sin nuvarande teknik. Den personen kan bara vara Orochimaru.

http://2.bp.blogspot.com/-Kw3h3qH3iMg/TqlOW7PBdKI/AAAAAAAAGQM/jfPgdY5Do1w/008.jpg?imgmax=2000

13
  • 1 Än en gång lägger Kishi gyllene ägg i Naruto. De mycket specifika fakta som avslöjas om Orochimaru verkar försumbar först, men blir senare viktiga.
  • Buga! Du slog alla där ..
  • 2 @krikara lemme ställde den här frågan till dig ....... låt oss tro ett tag att Orochimaru var den person som hänvisas hit ...... men varför skulle Oruchimaru vara så besatt av Sasukes ögon .. ...... varför kunde han inte gå bakom Madaras ögon direkt ....... jag försöker inte motsäga ditt uttalande men jag känner att snarare än att slösa bort sin tid för att hämta Sasukes ögon, kunde han ha omedelbart gått för Madaras ögon ..... han kunde ha försökt att leta efter honom ... och även om han visste hemligheten med rinnegan, kommer han inte att ljuga tyst ... som vi alla vet har Oruchimaru alltid sökt kraft
  • 1 Jag tror snarare att fokusera på orochimaru, det kan till och med vara Nidaime som hänvisas hit ....... det är bara min spekulation
  • 1 Det kan inte vara Nidaime eftersom Nidaime hatade Madara med den största passionen. Den där är verkligen utesluten. Anledningen till att Orochimaru inte kunde stjäla Madaras ögon är att Madara helt enkelt var för stark (med Obito och Zetsu). Sedan gav Madara ögonen på Pain, ledaren för Akatsuki. Vem skulle Orochimaru nu vilja få ögonen från? Madaras grupp, Akatsuki eller Sasuke? Valet är enkelt att göra.

Här menade han,

  1. En bekant av en underling av mig

    • Kabuto (bekant med underling, Tobi)
  2. Andra som funderade över liknande idé

    • Orochimaru (experimenterade över Danzou)

Kabuto var den som återupplivade Madara. Han kunde ha lyckats smälta och ändra Madaras kropp enligt hans vilja och önskan (bara en teori). Och Madara dog inte med Hashiramas ansikte på bröstet, vilket innebär att denna makt förvärvades först efter att han återupplivades.

Kabuto medan han kämpade med Itachi och Sasuke visade verkligen sina färdigheter att smälta in olika personers celler i sig själv. Det får oss att tro att han kanske har lekt med Madaras lik innan han kallade till honom.

Men frasen I learnt sagt av Madara får oss att tänka det, kanske Kabutos hantverk var ofullkomligt och något som Madara komponerade senare under striden.

Men alla ovanstående uttalanden är bara teorier och stöds vagt av bevis. Kishi är en knepig kille :)

Jag antar att det kan vara Orochimaru, för dessa experiment gjordes definitivt medan Madara fortfarande levde. Madara hölls vid liv fram till ålderdomen för att Gedo Mazou stödde honom, och vid den tiden var hans Rinnegan redan implanterad i Nagato, så det måste betyda att han hade Senju-cellerna före sin död för att få dessa ögon. Orochimaru lever vid den tidpunkt då Obito räddades av Madara, och det var ungefär då han började utföra sina utgångar. Jag skulle inte säga att han räddade Madara under sin kamp med Hashirama men han passar definitivt den del där Madara sa att han lärde sig det av en bekant av en underling; Orochimaru var en del av Akatsuki och uppenbarligen bekant med Obito, och jag är ganska säker på att Orochimaru skulle hålla hela sitt intellekt från alla, eftersom han levde före Madaras död, jag slår vad om att han inte skulle berätta för obito att mycket av hans tidigare utgångar

2
  • kan du ge ögonblicksbilder från manga och / eller anime. Det skulle göra ditt svar starkare.
  • fråga ställd av madara och svarad av hashirama: P Borde det inte vara omvänd? : P

Underledaren är Obito och bekanta är kabuto, de två arbetade tillsammans under det fjärde shinobikriget, när Kabuto upprepade madara berättade han för honom att han hade återfört honom bättre än hans glansdagar, med andra ord, under sin kamp med hashirama i som han tog hashiramas kött och implanterade det i sig själv, men han fick inte kraften förrän han var i en mycket gammal ålder. Vad Kabuto gjorde var att ta makten som madara fick från hashiramas celler i sin ålderdom och implantera dem i en yngre version av madara, vilket gör Kabuto till den ansvariga för den nuvarande madara som har hashiramas makt