Anonim

VAD OM: Luffy var en marin? One Piece Discussion | Tekking101

I Shingeki No Kyojins senaste kapitel (kapitel 79) kastar odjuret en sten som om han spelar baseboll. Men historien äger rum i en tid då baseball inte ens var känd. Det här är bilderna:

Är det här ett fel eller ett problem i den japanska till engelska konverteringen? (Kanske författaren tänkte inte baseboll).

Eller kan det betyda att Reiner, Bertolt, Annie och vildtittan kommer från en annan tidslinje? (Jag tror inte att det är möjligt. Om så är fallet kunde de bara ha använt kärnbomber istället för titaner).

2
  • Svaren på anime.stackexchange.com/q/4615/7579 pekar på andra saker från vår värld som också finns i världen av Attack on Titan, så det är inte omöjligt att baseball finns också, även om den aldrig har visats. När allt kommer omkring vet vi att snooker finns i Fate / Stay Night-världen, även om vi aldrig ser det.
  • Det är också fullt möjligt att det helt enkelt är exagerat rörelser för att framkalla rädsla. Att se denna Beast-Titan göra något så medvetet förmedlar intelligens och en uppbyggnad av "Vad ska det göra ?!" Dessutom, om du ska kasta något baseballstorlek, är det vettigt att basebollspelare kastar det på bästa möjliga sätt, så det kan inte betyda att Beast-Titan kastar det som en basebollspelare, utan att båda av de kastar det på ett optimalt sätt.

Det är starkt underförstått att den värld där händelserna är vår värld i en avlägsen framtid. Kommer du ihåg slottet Utgard? Det fanns tonfiskburkar med engelska skrifter som bara Ymir kunde förstå. Det är bara invånare på väggarna som är okunniga om möjlig tidigare kunskap, möjligen på grund av minnesmanipulation.

2
  • Det ger ytterligare tvivel. Varför kunde bara Ymir läsa engelska? Kände den andra att det är en tonfiskburk?
  • Jag glömde den delen.