Anonim

[Zhou Mo] Fadern gillar inte dotternas miljonärpojkvän, filmrecension av \ "Why Him? \"

Varför är Plan-1055 Belial betraktas som en 4: e generationens armslav medan Plan-1056 Codarl och Plan-1058 Codarl-i Armslavar, som utvecklats från den, ansågs vara tredje generationens armslavar?

Enligt denna post:

Dräkten anses vara en fjärde generationens dräkt, vilket gör den mer kraftfull än Arbalest, även med sin Lambda Driver installerad. Trots alla dessa fördelar har dräkten inga synliga vapen och lämnar bara sina bara händer och Lambda Driver för att förstöra sina motståndare. Men användningen av Lambda Driver är avgörande dess största styrka och dess största svaghet. Förlitningen som kostymen har på Lambda Driver, och inte på normala vapen, är en farlig brist i dess design. Dräkten behöver Lambda Driver om den ska flyga som den gör och om något händer med enheten eller vingarna så är den förmågan borta. Den andra svagheten är Leonards egen arroganta inställning till Sousuke. Leonard förväntade sig aldrig att Sousuke skulle skaffa en kostym för att matcha Belials styrka tills ARX-8 debuterade.

Plan 1056 hade ett överhettningsproblem som fixades i Arm Slave Plan 1058 när de installerade en förbättrad kylfläns på den.

Vad som gör Plan 1055 till en fjärde generationens kostym är att Lambda Driver som den använder och kapaciteten att flyga, det betyder att Lambda Driver och funktionerna som läggs till i den här modellen är långt bortom uppdaterade än versionerna Plan 1056 och Plan 1058.

Källa: Plan 1058 Plan 1056 Plan 1055

Kom ihåg att prototyper ofta kommer att vara mycket kraftfullare än senare utvecklade versioner. några exempel från anime:

Gundam: Ganska mycket när som helst en massproducerad kostym är baserad på en gundam, det är LÄNGRE mindre kraftfullt, eftersom den fortsatta Gundam var mycket dyrare.

Super Robot Wars: Original Huckbein var mycket kraftfullare än följande Huckbein Mk. II och Mk. II 009. Men originalet var också till sin natur farligare på grund av den svarta hålsmotorn och för dyrt för full produktion. (även Huckbein Mk. II M-versionen (massproducerad) var mindre kraftfull än antingen Mk. II eller Mk. II 009). Det var inte förrän Huckbein Mk. III att linjen började passera originalet.
Dessutom är den "titulära" dräkten, SR-X, för dyr, och sålunda var den aldrig massproducerad. Komponentmekanikerna var också för dyra, så istället för att massproducera R1, utvecklade de R-bladet (en urvattnad version av R1).