Anonim

\ "ONE PIECE \" [Theme Song Remix!] -Remix Maniacs AMV

Är "Bounty System" i En bit verkligen nödvändigt? Jag menar att jag aldrig riktigt har sett någon få belöningen efter att ha tagit och överlämnat piraten till marinisterna.

Finns det något avsnitt där någon faktiskt krävde pengarna efter att ha fångat några pirater? Vad jag vet är Zorros tidigare yrke "bounty jakt", men fick Zorro någonsin pengarna?

Finns det några avsnitt i En bit som tolkar hur förfarandet för att ta skötsel från Marines fungerar?

2
  • vi ser aldrig riktigt dem ta emot pengarna, men om du kommer ihåg Whisky Peak live för att de är bounty hunter kan vi anta att de faktiskt får lite pengar.
  • kolla in min tråd för mer information om bounty-systemet: anime.stackexchange.com/questions/49513/…

Ja, Zorro fick pengar och levde på detta sätt även om detta inte var hans avsikt eller yrke, han ville helt enkelt slåss mot starka killar.

Bounties baseras på den nivå av hot som personen är för världsregeringen.

Även om du har en rikedom på huvudet och du dödar eller besegrar en annan efterlyst pirat skulle det förmodligen inte vara en bra idé att ta det till den marina styrkan och be om priset för att du faktiskt ger dig själv.

8
  • finns det någonsin avsnitt i ett stycke som visade hur proceduren är att ta bounties från marint fort? jag har inte sett den...
  • Jag är inte säker, men jag minns att Zoro besegrade två piratbröder, men huruvida proceduren visades kan jag inte komma ihåg.
  • 1 Ett undantag från en pirat som vänder sig till andra pirater är Law: han levererade hjärtan hos 100 kända pirater för att förhandla sig fram i Shichibukai.
  • 4 @solalito och Blackbeard i Ace
  • 1 @Henjin Att sätta in ess var det som gjorde Blackbeard till en krigsherre, men din immunitet behövs ändå inte. Blackbeard hade ingen överflöd när han vände in Ace. Han hade inte gjort sig tillräckligt med ett namn för sig ännu för att kriga ett. I WG-ögonen kanske han inte ens har räknats som en kriminell pirat officiellt ännu.