Anonim

Dragon Ball Super Gokus NYA Förmåga Community Reations! Kaioken, NEW God Form & More

Så sedan slaget med Zamasu Dragon Ball Super manga introducerade konceptet med bemästrad super saiyanblått, vilket det skulle vara en starkare version av super saiyanblått, antar jag att det liknar super saiyan full power är en starkare version av super saiyan. Nu har de använt igen i det senaste mangakapitlet,

att få Vegita att få ett slag på Beerus när han använder den och få Beerus att säga kan vara att han kan vara en gud för förstörelse i ett annat universum, men inte i det här.

Finns det då konceptet med den bemästrade super saiyanblått i anime? Människor argumenterade tidigare än att super saiyan-gudtransformation "efter behag" från Goku bara fanns i mangan, men nu har vi sett att super-saiyan-gudtransformation kommer att visas igen i Dragon Ball Super-anime-avsnitt 104: e. Betyder detta att behärskad Super Saiyan Blue också kommer att finnas i anime?

Jag tror att anime inte kommer att ha en bokstavlig "Mastered SSJB" -omvandling. Jag tycker att det är rättvist att anta att både Goku och Vegeta har bemästrat det i en utsträckning som det kan betraktas som Mastered SSJB. Vi ser dem vara att effektivt använda omvandlingen utan mycket uthållighet. SSJB-transformationen handlar också främst om ki-kontroll och vi ser att goku effektivt använder detta medan vi till och med bekämpar någon så svag som Krillin. I maktens turnering ser vi att goku kan använda Kaioken + SSJB mycket lättare utan att det har någon effekt på hans kropp nu jämfört med Universe 6 vs 7 turneringsbågen. Så jag tycker att det är rättvist att anta att åtminstone goku har behärskat det. Om Goku var tvungen att nå UI-tillståndet skulle han uppenbarligen kräva perfekt ki-kontroll och han skulle behöva använda SSJB i sin fulla omfattning för att överleva andebomben.

Jag tror att super saiyan blue mastered kommer att komma upp om goku gör som han gjorde med ssj. Om detta är möjligt kan goku lära superblått till gohan eller vegeta kan lära det till framtida stammar