Anonim

Paradise Fears - Who We Were With (Official Music Video)

I striden mellan Sarutobi Hiruzen och Orochimaru under Chunin-undersökningarna (på taket där Sound Four förseglade dem i en barriär) kallade Orochimaru de två tidigare Kages. Han försökte också kalla till en annan kista men Hiruzen stoppade den framgångsrikt.

Vem var inne i den tredje kistan? Det kan inte vara den fjärde Hokage, eller hur? För den tiden var han fortfarande under Shiki Fuujin Seal.

Som kan ses på denna bild var det verkligen den 4: e Hokage som Orochimaru försökte kalla.

Kanji som visas i kistan är , vilket är kanji för 4.

Men till skillnad från vad du sa i din fråga, Hiruzen slutade inte den här kistan. Det var det faktum att den fjärde Hokagen förseglades med Shiki Fuujin som förhindrade kallelsen.

5
  • Så det är verkligen det fjärde! Men jag är säker på att den tredje bildade en tätning för att förhindra den kallelsen. (En ormhandstätning om jag minns rätt). Jag ska kolla in det senare.Men jag är nu övertygad om att det är det fjärde. [+ 1] Måste vara ett plothål om mitt minne är korrekt..XD Vet du vilket mangakapitel där Orochimaru försökte kalla Yondaime i?
  • Jag tror att det var kapitel 117.
  • 2 Ja det var det. I kapitel 117 försökte Hiruzen stoppa den tredje kistan och misslyckades. Men han sa "den tredje fungerade inte, det verkar ..". Så du har rätt! Det var den fjärde och Shiki Fujin Seal hindrade kallelsen. Tack!
  • @Pocoyo Jag tror inte att reanimering fungerar så här. För att utföra reanimering behöver han först en värd. Om han inte kan återanvända honom, vad var poängen med kista? Han måste ha repeterat honom tidigare på en värd om det var möjligt.
  • Det var förmodligen den fjärde, men längs linjen glömde skaparna detta och förstörde berättelsen genom att använda Reaper Death Seal på Minato

Orochimaru försökte kalla till den fjärde Hokagen. Kistan öppnade inte, för (som du redan sa) var den fjärde Hokagen redan förseglad. Orochimaru försökte kalla honom ändå och misslyckades.

Det finns ett sätt att vara den fjärde, men mycket osannolikt. I anime, förmodligen också i mangan, lärde Kabuto Obito Edo Tensei. Han fick Danzous livvakter att visa ett exempel. Han dödar en av dem, tar sitt DNA och startar ritualen. När det är klart står den döda killen där, men han rör sig inte. Det får mig att tro att bara kroppen var där, och inte shinobis själ eller sinne. Som vi såg i Chikara-påfyllningsbågen försökte Kabuto använda några av Akatsuki-medlemmarna men misslyckades och sa att det inte var tillräckligt med tid att använda den ännu. Det kan betyda att mellan på varandra följande ritual finns det en nedkylningstid, kanske tiden för hans sinne eller själ tar kontroll över värden. Med tanke på detta är det mest troliga att det var den fjärde, men ritualen gjordes inte så långt tidigare. Orochimaru slutförde ritualen och hade Minato, men han kunde inte använda honom direkt. Han försökte kalla honom på striden, men på grund av Shiki Fuujin tog värden inte över Minatos själ eller sinne. Antingen visste Orochimaru inte om förseglingen eller visste inte om nedkylningstiden. Minato dog och skyddade byn, men många visste inte hur. Orochimaru visste kanske inte att han var förseglad, och det gjorde att kistan misslyckades och han blev förvånad i striden.

Orochimaru, en av de legendariska saninerna, visste kanske att de själar som fångats av reaperdödsförseglingen inte kan kallas. Så det fanns ingen 4: e hokage. Kanji på kistan läser dock 4. Det kan vara möjligt att det fanns 4: e kazekage som dödades av orochimaru före invasionen på konoha. Lyckligtvis kan hiruzen stoppa det genom att utföra några handtätningar.

Kistan sa 4 men den specificerade aldrig att det var en hokage. Det kunde ha varit den kazekage som Orochimaru dödade och imiterade under tentorna. Vi antog alla att det var en hokage på grund av första och andra, men det kunde lätt ha varit kazekage.

Jag ser en hel del pro fjärde Hokage för vem som är i kistan genom alla Naruto-inläggen. Personligen tror jag att detta kunde ha varit Madara. Kanske ursprungligen i serien var det meningen att det skulle vara det fjärde genom hur de två första var tidigare Hokage, men när det gäller den aktuella tidslinjen fastställdes det att den fjärde var fångad av Death Seal så att han inte kunde återupplivas utan den rituella Orochimaru hade att utföra mycket senare i serien. Kabuto hade dock Madaras kista i kriget, vilket förmodligen är en bra indikator på att det förmodligen var den tredje kistan som Orochimaru skulle använda och varför den tredje var rädd för den.

3
  • Om du läser mitt svar ovan ser du att jag förklarar att kanji på kistan läser 4. Det skulle indikera att den fjärde var den inuti kistan. Men som du sa var den fjärde förseglad, och det var därför han inte kunde kallas.
  • 1 Jag håller med om att det förmodligen är vad författaren tänkte på den tiden, men kanonmässigt stämmer det helt enkelt inte längre. Orochimaru visste vad han var tvungen att göra för att återkalla alla förseglade hokages andra gången. Han är en geni nivå ninja, verkar mycket osannolikt att han inte skulle ha provat kallelsen innan en större invasion för att se om det fungerar. Kabuto visar processen för edo, hur kistor kallades betyder att det inte var första gången. Det förklarades också av kabuto att för att kontrollera hokagen placerade orochimaru kommandotätningar inuti edos. Mycket osannolikt försummade han att göra detta på den sista kistan.
  • Canon klokt, det lägger inte till, faktiskt. Troligtvis hade Kishimoto inte tänkt vem som borde vara i den tredje kistan. I mangan ses ingen tredje kista, även om den nämns och stoppas. Men när de anpassade det till anime måste de ha tyckt att det var ok att skriva 4 på kistan. På lång sikt var det en dålig idé. Men det verkar vara det verkliga svaret.

Ja, det var den fjärde och det misslyckades inte för att han redan var förseglad, eftersom senare (mycket senare) kallar Orochimaru den fjärde och tredje för att slåss i kapitel 329, tror jag (inte säker på vilken episod).

1
  • Det var först efter att han ångrade förseglingen som hindrade dem från att kallas tillsammans med 1: a och 2: a.