Anonim

Super Sadness ... Jane ser ledsen ut, kommer hon att sköta tre barn ??

Som människa är döden oundviklig, även för den friskaste personen i världen (åldrandet kan inte stoppas). När en normal människa dör skärs deras själskedja. Men saker och ting är annorlunda de med oaktiverad shinigami-makt som får shinigami-makt medan de fortfarande lever på onaturliga sätt, som Ichigo. Frågan som många av oss har undrat är att vad skulle hända om människor med inbyggd Shinigami-kraft (aktiverad), dör medan de är i mänsklig form.

2
  • När Ginjo dyker upp igen i mangan kommer jag att rösta igen efter att Kubo-sensei förklarar varför han kan vara där trots att han antyddes som död när Ichigo frågade Gotei 13 om sin kropp i slutet av Fullbringer-bågen.
  • Tack .. Du är min frälsare .. Du recenserar till gammalt oönskat inlägg .. Jag röstar dig som mod om jag kan. <3

Om vi ​​går med andra människor som dog i Bleach, så snart de dog, kom deras själ ut ur kroppen. Till skillnad från människor som bara halvdöda, som Inoue när hon attackerades av sin bror som har förvandlats till en ihålig, har ett dött folk hans öde kedja åtskild från hans kropp, vilket innebär att han inte kommer att kunna återvända till sin kropp . Hans kropp skulle fortfarande ha kedjan och om den lät på egen hand, skulle kedjan börja erodera tills när den urholkade helt, blev han en ihålig.

Shinigami är en själ, vilket kan ses under återblick av Rukia och Renjis förflutna. Båda var bosatta i Rukongai, bostadsområdet. Och det visades under Chads uppvaknande att en själ som skickas till Soul Society skickas till Rukongai-området. Detta antyder att Rukia och Renji också var en människa innan de började gå in i Shinigami-akademin och förvandlas till en.

Eftersom Ichigo redan är en Shinigami och en Shinigami är en själ, skulle han bara omvandlas till en Shinigami om han dog, förutom att han inte kommer att kunna återvända till sin kropp. Han kan naturligtvis gå in i en gigai formad precis som hans kropp.

3
  • kommer han att förlora sitt minne?
  • 3 Nej. Barnet som Tchad räddade tappade inte minnet.
  • kan du förklara mer om när ichigo först får sina ihåliga saker i urahara bas?