Anonim

Буба - В с е с с (я (с 34 34 34 (34 34 34 34 34 34 34 34 34 - М М

I det första avsnittet av Index-tan-specialerna från Toaru Majutsu no Index, sitter Index-tan på Toumas huvud och äter bröd. De pratar om hur hon refererar till något och sedan förklarar hon att om du inte förstår referensen ska du köpa Shakugan ** ***** - *** - DVD-skivor.


(Det är tyskt)

Vad hänvisar Index-tan till?

0

Hon hänvisar till Shakugan no Shana, en serie av samma producent av Index. Här är MAL: s blurb på serien:

Han hade trott att hans normala dagar skulle vara för evigt, tills de plötsligt avslutades av ett möte med en tjej med rött hår och ögon. Han kallade henne Shana.
Inte långt efter att han gick på gymnasiet slutar Sakai Yujis normala dagar. Han ser något bisarrt på väg hem: människor är frysta i en konstig eld och ett monster som ser ut som en stor docka attackerar dem. Just när han är på väg att dödas, dyker en tjej i en mörk kappa med ett stort svärd upp och skär monsteret i hälften. Även om Yuji överlever det konstiga mötet informerar flickan honom om en ödslig sanning: "" Du "existerar inte längre."
Hon kallar sig en Flame Haze som jagar "Guze no Tomogara"; inkräktare från en annan värld. Hon förklarar för honom att han är en "fackla", en ersättning för Yuji vars "existens" redan har slukats. Hon berättade också för honom att han är en speciell fackla, "Mystes", som innehåller en värdefull föremål i den. När han tittar på bröstet ser han en svag flamma i sig själv, precis som hon sa.
Det är på detta sätt som hans eviga kamp vid sidan av flickan börjar.

Mer specifikt hänvisar hon sannolikt till Shakugan no Shana-tan-specialerbjudanden, med tanke på antalet * i undergrupperna, och det faktum att dessa är Index-tan-specialerbjudandena.

5
  • Tja, baserat på * s i subs, är det mer troligt Shakugan no Shana-tan specialerbjudanden.
  • Jag hade också övervägt antalet * i undergrupperna, men specialerna har inte "solbränna" i sitt namn. Så troligtvis pekar det verkligen mot Shakugan no Shana III. Det skulle passa antalet * där. Eftersom jag var osäker på vilken serie av franchisen det hänvisade till satte jag dock bara namnet på själva franchisen.
  • 2 Men de har -tan i titeln ... blog-imgs-31-origin.fc2.com/s/h/i/shige0819/20070403214019.jpg Eftersom detta ägde rum i Index-tan, tror jag att det är ganska troligt det hänvisar till -tan-motsvarigheten i Shana-franchisen.
  • Länken du angav är död.
  • 1 shakugan.wikia.com/wiki/Shakugan_no_Shana-tan ja, det verkar vara shakugan no shana-tan på flera olika webbplatser.