Anonim

\ "Den BÄSTA produkten VINNAR INTE idag! \" | Grant Cardone (@GrantCardone) | Topp 10 regler

Enligt My Hero Academia kan Wikia Mount Lady förstora till 20,62 meter. Å andra sidan visas det i anime Yui Kodai kan också förstora sig själv. Är det känt hur mycket hon kan förstora? Vem har den mest kraftfulla utvidgningen, Yui Kodai eller Mount Lady?

Vi vet inte hur mycket Yui kan förstora sig själv. Det finns dock två distinkta punkter som gör deras karaktär annorlunda.

  • Mount Lady förstorar sig bara till 2062 cm. Det är allt. Yui kan dock ändra sin storlek som hon vill. Om hennes besynnerhet inte har några gränser (igen vet vi inte) kan hon överväxt Mount Lady.

  • Yui krymper också själv men det är inte relevant för frågan.

Anime seriens tittare här, läste inte mangan


Som JustPlain sa i sitt svar vet vi inte hur mycket Yui kan förstora sig själv. Men det finns en sak du måste tänka på med "My Hero Academia" -universum: Ingenting ges gratis. Så kraftfull som vissa konstigheter kan vara, de kräver alla att något ska användas / konsumeras för att fungera.

  • Momo Yaoyorozu och Rikidou Satou behöver båda äta mycket för att använda sina konstigheter till sitt bästa.

  • Ochako Uraraka behöver mer och mer koncentration och styrka när hon får fler och / eller större föremål att flyta.

  • Izuku Midoriya och Eijiro Kirishima behöver båda energi för att använda sina konstigheter; ju mer trötta de blir / ju mer de använder sin makt, desto mindre kraftfull blir deras nästa attack.


Som det ser ut just nu har varje karaktär i showen en mental eller fysisk tröskel de inte kan gå förbi. Med tanke på det faktum att Yui Kodai både kan växa och krympa efter behag och att hon troligen är mindre erfaren med sin egenart än Mount Lady är, skulle jag säga att hon för tillfället inte kan växa över henne.

Även i framtiden kommer det förmodligen att vara svårt för henne att växa upp Lady Lady eftersom hennes egendom "växa" tröskel troligen är knuten till hennes "krymp" tröskel, vilket innebär att hon måste antingen välja att träna den ena och inte den andra eller öva båda men få mindre imponerande resultat av dem.