Anonim

WWK3 # 07 F-22 vs F-35 Ground Attack - World War K i Kerbal Space Program

Jag känner inte till den exakta tidslinjen men ett tag före Marinefold-incidenten och avrättningen av Ace, stod det att Shanks gick vidare för att slåss mot Kaido "KONSTEN AV DYREN"

Var striden ett "all-out krig" mellan Kaido och shanks flotta? Eller mer av en 1v1 mellan de två kejsarna.

Eftersom Shanks kom till Marinefold omedelbart efter att ha kämpat med Beasts King, innebär det att Kido förlorade kampen? Jag är väldigt intresserad för att det faktum att Shanks dök upp medan Kaido inte betyder att Shanks kunde förhindra Kaido från att springa amok i Marinefold. Kan detta testamente bevisa det Shanks är mycket starkare än Kaido?

1
  • Anime-forskaren, jag tror att jag av misstag flaggade din kommentar. Jag skulle trycka på rösten. Förlåt för det. Men ja, önskar att de skulle visa hur kampen gick ner.

Från wiki,

När Kaido försökte hindra Whitebeard från att åka till Marineford ingrep Shanks och kolliderade med honom för att låta den andra Yonko rädda Ess. Det är inte känt vad som hände under deras möte, men Shanks anlände till Marineford oskadd. Kan detta testamente bevisa att Shanks är mycket starkare än Kaido? Ingen kan säga säkert eftersom bara Oda vet hur det hände exakt, såvida det inte kommer att avslöjas i ett senare kapitel. Men det faktum att han kom oskadd kunde antyda att det var mer en ensidig kamp som förmodligen inte var värt att nämna.

1
  • Anime-forskaren, jag tror att jag av misstag flaggade din kommentar. Jag skulle trycka på rösten. Förlåt för det.