Anonim

Teflon Sega - Drip N Drive

Medverkande hjältinnor i den visuella romanen / anime-serien Grisaia no Kajitsu är några av de mest förvirrade under det senaste decenniet.

Lider alla av någon form av PTSD?

De har säkert skäl att:

Amane:

Att överleva bussolyckan, svält, klasskamraternas död, kannibalcirkeln och de skyldiga för hennes bästa väns offer. För att inte tala om att krypa i veckor och äta buggar och blodiglar innan vi når civilisationen.

Makina:

Bundet framför sin döda fars nedbrytande kropp i flera dagar.

Michiru:

Bästa vän begick självmord framför henne.

Sachi:

Att döda sina föräldrar av en flyktbil för att hon var en dålig tjej.

Yumiko:

Avvisad av familjen. Att se hennes mamma försvinna mentalt framför henne. Behandlas som mindre än en person av sin far.

Bonus: Chizuru:

Kidnappningen?

Den enda vi säkert vet är Sachi Komine.`

Att bevittna denna händelse gav Sachi ett allvarligt fall av Posttraumatisk stressstörning (PTSD) och tvångssyndrom (OCD). Hon klandrar sig själv och tror att hon behöver vara en bra tjej för att kompensera för sina synder. '

http://grisaia.wikia.com/wiki/Sachi_Komine

Det visas att de andra tjejerna har eller haft ett slags mentalt sår.

Yumiko Sakaki

Hans son hade dött, och Yumiko matades med falsk vänlighet för att forma henne till nästa chef för företaget, Michiakis egen marionett. Detta skakade Yumikos fundament till grunden och hon var på gränsen till en mentalt sammanbrott.

http://grisaia.wikia.com/wiki/Yumiko_Sakaki

Amane Suou

Händelsen lämnar Amane med en starkt fall av överlevandes skuld, som bara förvärras av mediespekulationer om att hon överlevde genom att bedriva kannibalism. År senare, när Yuuji anländer till Mihama, känner hon igen honom som Kazukis bror och försöker "sona för sina brott" genom att hjälpa honom på något sätt hon kan.

http://grisaia.wikia.com/wiki/Amane_Suou

Michiru Matsushima

Efter den händelsen skickas Michiru till en mentalavdelning och där ordineras hon ett läkemedel för att undertrycka den "andra Michiru." En liten stund senare släpptes hon från mentalsjukhus och anmäler sig till Mihama-akademin som den tredje studenten efter grundandet.

http://grisaia.wikia.com/wiki/Michiru_Matsushima

Makina Irisu

Makina brukade vara efterträdaren till Irisu-familjen men hennes arv överfördes till hennes yngre syster, Sarina Irisu, efter att hon led mental chock i en incident.

http://grisaia.wikia.com/wiki/Makina_Irisu

Som för Chizuru Tachibana , Jag hittade inget i wiki eller i anime något som tyder på att hon skulle ha någon form av mentalt ärr.