Anonim

The Hunger Games: Mockingjay Part 2 Official TV Spot - “Critics Rave”

Hittills i anime verkar Boruto inte ha använt vattenstil på egen hand. De enda gångerna han har gjort det har varit med ninjaverktyget från den vetenskapsmannen.

Trots att Wikia uppgav att Borutos naturtyper inkluderar vattenutsläpp, men när jag tänker på det fick han vind från Naruto och förmodligen ärvt blixtar från Minato (kanske en vilande egenskap), så att vattenstilen inte lägger till.

För att omformulera frågan på ett mindre diskutabelt sätt, har Boruto faktiskt vattentyp?

1
  • Så vitt jag har sett i anime och manga har han vind och blixtstil som jag tror att han fick från sin far respektive mamma. Han har ingen vattenstil bara. Han använde en i chuninprovet men det var från de vetenskapliga ninjaverktygen.

Ja, det kan han, i mangan 16- Vessel .. Boruto har en match mot Naruto och använder vattenutsläpp - böljande våg och blandar den med blixtstil. Wiki uppdaterar antagligen bara saker enligt manga också. Även om han kanske inte använder vattenstil lika mycket som vind eller blixt.

För att använda en jutsu av något slag behöver du inte nödvändigtvis ha den chakranaturen. för att göra några avancerade jutsus kan du behöva den chakranaturen. Till exempel, under det fjärde stora Shinobi-kriget, använde alla jordstil för att göra leraväggar bara genom att göra rätt handskyltar. Men Borutos naturliga affinitet är mot Wind-stil eftersom han fick den från Naruto.