Anonim

Förlamad [STÄNGD MULTIFANDOM MEP] [UPLOADED]

I Charlotte, när Yuu i grund och botten hoppar över tid, behåller hans bror sin tidshoppskraft och har Yuu det fortfarande?

Mycket förvirrande, jag tror inte att det förklarades.

Om jag måste ta en gissning behöll Yuus bror (Shunsuke) sin tidskraft när Yuu själv tid hoppade.

Anledningen till detta är att när du utför tidshopp. Medvetandet överförs till det förflutna jaget istället för att gå tillbaka i tiden.

För att bevisa hypotesen ska vi ta hänsyn till några fakta och överväga ett scenario.

Fakta:

  1. När Shunsuke-tiden hoppade upp skulle historien upprepa sig om olika åtgärder inte vidtogs i förhållande till tidigare försök.
  2. När en åtgärd vidtas blir framtiden oförutsägbar, men det påverkar inte andras förmåga

Scenario: Om Yuu inte ändrade historien när han hoppade tid skulle historien ha upprepat sig där hans syster dör och så småningom skulle han träffa Shunsuke för att ta sin tidssprångförmåga. Detta innebär att Shunsuke ska ha sitt tidshopp oavsett Yuu-tidhoppförmåga.

Yuu skulle också ha sin tidssprångförmåga eftersom användaren inte tappar sin förmåga och det var referens i anime när hans öga skars.

Anledningen till att Shunsuke inte hoppade snabbt efter att Yuu fick sin tidssprång för att förändra framtiden måste historien upprepa sig till den punkt där ett misstag gjordes annars skulle hela framtiden vara oförutsägbar. Eftersom Shunsuke inte kände till de åtgärder som Yuu vidtagit om han hade hoppat tid var det nästan ingen chans att upprepa exakt samma historia.Eftersom det skapar en paradox.

För att förklara Paradoxen behöver vi en tidslinje. Jag överväger en hypotetisk punkt på tidslinjen.

  1. Låt oss överväga punkten A där Shunsuke vanligtvis tidssprång själv, dvs. när Ayumi är 8 år gammal.
  2. Låt oss överväga punkten B där Yuu tar Shunsuke time jump-förmåga
  3. Låt oss överväga punkt C när Yuu-tiden hoppar och spara Ayumi.

Om historien behöver upprepas för användaren av tidssprånget finns det nu två möjliga framtidsutsikter för Shunsuke där Ayumi dör och där hon bor vid punkt C. Denna paradox skapades för att Yuu-tiden hoppade. Om Shunsuke gör tidshopp till punkt A och når punkt C i tid kan det inte förklaras om Yuu skulle ha tidshopp eller inte.

Jag tycker att det borde kunna förklara det. Hur som helst är det här jag tror, ​​låt mig veta dina åsikter.