Anonim

Om lava och vatten bytte plats - Minecraft

Jag har länge varit Yu-Gi-Oh-fan, och jag vill veta, vad är Yu-Gi-Oh-monsterkortet som har den högsta nivån (för närvarande). I grund och botten menar jag den högsta mängden stjärnor högst upp på kortet.

I grund och botten i Yu-Gi-Oh-anime har varje monster-kort ett nivånummer (antalet stjärnor högst upp på kortet), och jag vill veta vilket monster-kort som har den högsta nivån.

Exempel:

5
  • Jag förstår att du försöker minska förvirringen genom att lägga till en bild för att ange vilken nivå du pratar om.Att lägga till en bild av ett kort från det verkliga handelskortspelet hjälper dock bara till att öka förvirringen. Jag rekommenderar att du använder en bild som den här eller den här istället.
  • okej: D. sjuk lägga till en bild från anime
  • Det finns nivå 13 och nivå 0 och monster med nivåer som -5 eller -12 i Zexal och 5D

Ett alternativt svar på Senshins svar är dock Fortune Ladies som Carly Carmine använde medan hon var Dark Signer i Yu-Gi-Oh! 5D: s serie. och till skillnad från hennes Fortune Fairies som hon använde innan hon blev Dark Signer är Fortune Ladies också officiella kort

medan startnivån för Fortune Ladies till en början är låg, den högsta är 6, ger deras speciella förmåga dem att få en nivå varje tur som i sin tur påverkar deras ATK och DEF.

så Fortune Lady Earth som har den högsta inledande nivån på 6 behöver bara 6 varv för att nå nivå 12, vilket indikeras vara max, deras speciella förmåga gör att de kan gå upp.

Fortune Lady Earth och Fortune Lady Dark har också den högre multipeln för deras ATK och DEF av Fortune Ladies är 400 vilket betyder 400 x 12 = 4800 ATK och DEF som slår alla 12-stjärniga monster utom 3 som är ATK och / eller DEF är 5000 men detta kan kompletteras med trollformler och fällor. med sin mycket lägre hyllningskostnad är de snabbare att kalla fram speciellt Jorden som är den första 2400 ATK / DEF är nära de 7-stjärniga Dark Magician's som kräver 2 hyllningar istället för jordens enda hyllning.

deras naturliga brist är dock det faktum att de tar lite tid att bli kraftfulla om du inte använder andra kort för att öka deras nivå. deras speciella förmåga stoppar också på nivå 12 vilket innebär att få dem till nivå 12 snabbare via andra kort kommer inte att ge dem lika höga nivåer som om man väntade och använde korten efteråt

I OCG och TCG kan monster inte ha en nivå som är lägre än 1, men korteffekter kan fritt höja ett monsters nivå till godtyckligt stora värden över 12.

Källa: Nivå

beroende på hur man spelar kan denna väntan vara problematisk. några strategier som kan fungera är att förhindra att man kallar och använder Swords of Revealing Light för att stoppa attacker i 3 varv vardera tills en Fortune Lady har tillräckligt med ATK / DEF för att rycka av de flesta attacker

Fortune Ladies

2
  • 1 Någon bild av nämnda kort?
  • @AyaseEri där, alla 6 Fortune Ladies.

Kommer du ihåg att Kaiba vs. Yugi duell långt tillbaka i Duelist Kingdom (avsnitt 22-24) där Yugi polymeriserade sin Mammoth Graveyard med Kaibas Blue-Eyes Ultimate Dragon? (LOL)

Blue-Eyes Ultimate Dragon är ett monster på nivå 12. Jag tror inte att det finns några monster på nivå 13 eller högre. Så det finns det. (Det finns förmodligen andra nivå 12-monster i anime också; ett ganska stort antal monster på den här listan verkar dyka upp vid en eller annan tid.)

Jag kommer inte ihåg att jag såg någon specifik instans av monster med en originalnivå högre än 12 i anime, och jag är dock inte säker på en viss instans av högst visade nivå:

  1. Vissa monster har en ??? eller? nivå. Ibland beror det på att den ursprungliga nivån aldrig avslöjades; andra gånger har det en effekt som härrör från spelstaden som vissa riktiga kort gör med ATK och DEF (men aldrig nivå). Vissa kan antydas vara inneboende oändliga. Super Fusion Gud har en nivå på ??? och är en fusion av ett monster på varje nivå 1 till 12.

  2. Det finns några nivå 0-monster i 5D: er (och, roligt nog, dessa finns också i riktiga kort!) tack vare Synchro och Negative / Dark Synchro-mekaniken.

  3. I ZEXAL, Xyz-monster introduceras, som har rangordningar snarare än nivåer. De är ganska jämförbara. "New Order 13: Etheric Amon" och "Number iC1000: Numeronius Numeronia" är rankade 13. Liksom ovanstående punkt finns det också rank 0-kort.

  4. Med korteffekter kan vilket kort som helst ha en godtycklig hög nivå. Med looping kan valfri nivå uppnås. Nivåförändring är en viktig mekaniker 5D: er, ZEXAL och Arc-V för Synchro- och Xyz-mekaniken. Vissa kort som "F.A. Archetype", "Fortune Lady" och "Dark Strike Fighter" har effekter baserat på nivåer. Med ett litet antal kort kan en löjligt hög romannivå uppnås med nivålyftare på två monster av samma typ med mindre än 1000 ATK / DEF, och kastar ett monster på hög nivå (i bästa fall nivå 12 som "Yubel the Ultimate Mardröm "till exempel) vilket gör dem båda nivå 12. Använd sedan" Tannhauser Gate ", gör båda monster nivåer summan av dem: efter en användning har vi nu 2 nivå 24 monster. Med hjälp av en andra "Tannhauser Gate" kommer sedan upp till 48 och en tredjedel får dem till 96. För tillfället kommer vi att ignorera slingor som kan göra det halvöverflödigt. Om du antar att du har "Dark Strike Fighter" och två lämpliga monster (samma nivå,> 1000 ATK / DEF), använd två kopior av "Tannhauser Gate" och du kommer att kunna släppa en motståndare från 8000 (eller upp till 9600) livspoäng. till 0 med en användning "Dark Strike Fighter" effekt!

Jag tror att det är den här högsta kungliga draken svart zarc. Endast nivå 13 jag någonsin har sett.

2
  • kan du ange en källa till att detta kort är officiellt? när jag googlar det namnet är den enda hänvisningen till det exakta namnet den här Pintrest-sidan medan det närmaste jag kommer är Supreme King Z-ARC som är 12 stjärnor och också får samma bild, kortet du visar har några udda grafiska artefakter som de andra kortet inte har, nämligen de blå områdena
  • 2 Med hjälp av yu-gi-oh-kortdatabasen kan jag bekräfta att det inte finns något sådant namngivna kort som du också kan se för dig själv