Anonim

ROBLOX Shinobi Life - Rinnegan och Mangekyou Sharingan Showcase

Eftersom Rinnegan är en "uppgradering" av Sharingan, bör det vara möjligt att alla tekniker i Sharingan kommer att föras bort till Rinnegan som Mangekyou.

Om inte, varför då?

1
  • jag tror att det är nej. Nagato kan inte använda mangekyo Sharingan trots att hans blick kom från Madara.

För att uttrycka det helt klart, nej, rinnegan kan inte använda mangekyou-förmågor. Som du kan se i anime kan Madara växla mellan Rinnegan och Sharingan eftersom han väckte båda. Nagato hade bara Rinnegan.

I grund och botten är Rinnegan inte en uppgraderad Sharingan, det är vad som kommer nästa, men det är ett helt annat öga.

Det är, eftersom Madara under Madara och 5 kages slåss kan kasta genjutsu till raikage efter att ha tittat in i hans ögon, även om hans ögon ses som en delningsplan.

Och han kan fortfarande använda Susanoo, vilket är en Mangekyo-förmåga.

1
  • 6 Vond Ritz har rätt. Frågan hänför sig till Rinnegan-användare i allmänhet, inte till specifika användare. Nagato kunde inte använda Mangekyo, eller kanske inte var medveten om det. Hur som helst var han en Rinnegan-användare som inte kunde använda Mangekyo.

En Rinnegan-användare kan använda Mangekyō Sharingan-förmågor, om användaren

  1. Har ett öga med en Mangekyō Sharingan och en med en Rinnegan (som ses med Tobi).
  2. Naturligtvis väckte Rinnegan efter att ha vaknat Mangekyō Sharingan. (sett med Madara).

Om du tittar på Rinnegans wiki-sida (betoning min, inte ursprungligen där i wiki).

När Madara reinkarnerades av Kabuto Yakushi för att bekämpa de allierade Shinobi-styrkorna, fick Madara återigen tillgång till dōjutsu (Rinnegan); hans Eviga Mangekyō Sharingan kunde förvandlas till Rinnegan efter behag (Madara väckte Rinnegan under de sista dagarna av sitt liv). Baserat på data som samlats in genom åren, teoretiserade Kabuto Yakushi och Orochimaru att eftersom Sharingan härstammar från Rinnegan, var det möjligt för dōjutsu att byta till Rinnegan som en del av en "naturlig utveckling". Detta stöds av det faktum att han behåller sin Susanoo medan han har sin Rinnegan aktiverad. Efter reinkarnation behöll Nagato också Rinnegan.

Sedan Madara hade väckt båda Mangekyō och Rinnegan i sitt liv kunde han växla mellan de två och använda båda förmågan dōjutsu's. Men när det gäller Nagato, som han implanterades med Rinnegan i sig själv kunde han inte växla mellan dem och kunde därför aldrig använda dessa förmågor. Detta wiki-utdrag bör bekräfta det.

Medan Rinnegans krafter förblir intakta när de implanteras i en ny person, som Nagato och Obito Uchiha, är det bara en som "naturligt" manifesterar Rinnegan, som i Madara Uchihas fall, kan växla mellan Rinnegan och Evig Mangekyō Sharingan; annars är Rinnegan alltid aktiverad.

Tobi hade två olika ögon, ett med Mangekyō (hans eget öga) och det andra med Rinnegan (som han tog den från Nagatos kropp efter sin död), och det är anledningen till att han kunde använda båda förmågan men bara med ett öga för var och en av dem.

Medan Rinnegans krafter förblir intakta när de implanteras i en ny person, som Nagato och Obito Uchiha, är det bara en som "naturligt" manifesterar Rinnegan, som i Madara Uchihas fall, kan växla mellan Rinnegan och Eternal Mangeky Sharingan; annars är Rinnegan alltid aktiverad.

1
  • 2 om detta är från wiki, ange det och ta bort siffrorna. :)

Med tanke på att Rinnengan är den ultimata versionen av Sharigan, kan de använda sin kraft utan behovet av själva ögonformen.

1
  • 3 Kan du lägga till några detaljer för att fastställa din poäng. En länk till en wiki-sida eller någon annan tillförlitlig källa skulle vara bra

Ja det är möjligt i alla fall bara om rinnegan är med den ursprungliga personen för vilken den väcks. Men även för honom måste han återvända till Evig Mangekyo Sharingan för att använda dess förmågor, och om han vill använda förmåga att dela, måste han återgå till sharingan.

En uchiha som har väckt sin rinnegan har 5 typer av ögon ..

  • normala svarta elever

  • sharingan

  • Mangekyou Sharingan

  • Evig mangekyo Sharingan

  • Rinnegan
1
  • du utelämnade hela delen ungefär de hälften för att ha Hagaromos chakra / vara en direkt förfader till hans. Personen "behöver" inte faktiskt vara en Uchiha utan skulle behöva vara direkt släkt med den klanen, vilket inte nödvändigtvis betyder att han faktiskt är en Uchiha (hans mormor / farfar kunde ha gift sig med en av de renaste Uchiha eller något)

Rinnengan-användaren kan använda Mangekyo-teknikerna .. Men bara om det är den användare som har väckt Rinnengan .. Som du ser i Madara's Och Sasuke's Fall .. När Sasuke väckte sin Rinnengan (i vänster öga) Genom att ta chakra från Hogoromo kunde han använda sin Amateratsu från vänster öga ..

1
  • 3 Kan du hänvisa till en källa som bevisar det?

Rinnegan och Mangekyo Sharingan är två olika ögon. Helt annorlunda. Sage of Six Paths hade Rinnegan och delade sin makt att skapa Senju och Uchiha. Uchiha fick Sharingan och Senju fick riktigt starkt chakra och livskraft (chakra i princip). Den enda anledningen till att Madara fick Rinnegan var att han lade in några av Hashirama Senjus celler i sig själv. På så sätt sammanför makt som visman delade. Han skulle då uppnå visman ögon (Rinnegan). Han kan växla mellan dem. Rinnegan kan inte använda Mangekyo-tekniker och tvärtom.

Anledningen till att Nagato inte kan växla mellan de olika ögonen är att de transplanterades i honom i Rinnegan-form, och eftersom de inte är hans naturliga ögon är hans kontroll över dem begränsad. Ett bra exempel på detta är Kakashi: han kan inte ändra Sharingan Obito gav honom till ett normalt öga. Det är därför han täcker upp det när han inte använder det. Den enda absoluta saken jag kan säga är att Rinnegan och Mangekyo Sharingan är två olika ögon.