Anonim

Fwila Mendela Bodo Comedy 2020

Först tänkte jag att du måste skada dig själv för att kunna förvandlas till en titan.

Men senare,

Vi ser att Reiner och Bertholdt förvandlades utan självskada, för de transformerade sig omedelbart efter att Mikasa klippt dem i avsnitt 6 av säsong 2 (avsnitt 31 på Crunchyroll).

Tänkte också tillbaka, Eren begick inte självskada när han förvandlades från Titans mage under säsong 1.

Vi ser också att ibland är Eren skadad och han kan fortfarande inte förändras, även om skadan var självinducerad. Vad exakt måste äga rum för att förändras?

1
  • att skadas räcker

Enligt Attack på Titan wikia

För att förändras måste en människa med Titans kraft drabbas av en skada som drar blod (ofta självskadad) samtidigt som man har ett fast mål eller tro i åtanke när skadan inträffar.

Du kan kontrollera när Eren tränade med Levi i slottet, han upptäckte att endast skada inte är tillräcklig.

när han förvandlades från Titans mage under säsong 1.
I den scenen kan du upptäcka att alla ovanstående villkor är uppfyllda.
1. Eren skadades (hans hand skars av)
2. Han har ett fast mål i åtanke. dvs att besegra titan

Du kan läsa fler fall / villkor i wiki-länken jag tillhandahöll

i säsong 1 satte epi 23 annie en metallring innan hon förvandlas till en titan, så ja jag tror att det krävs en metall för att aktivera en titanform och i epi 19 medan eren äter tappar han en sked och kom ihåg något och när han fick metall han förvandlas till en titan utan anledning eller skadas

Jag vill bara säga det, det här kanske inte håller, men hur jag såg det när han förvandlades i magen på titan var att han kanske förvandlades för att han inte skulle ha fått biten av armen om det inte vore för hans självuppoffring. Detta var min förklaring till hur det räknades som självskada.