Anonim

OHSHC - Tamaki är inte Haruhis pappa

Modern som till synes utsatt för alkemi måste ha provat det själv någon gång. Om någon skulle kunna vara en alkemist är det. Hon kan ha varit en statlig alkemist en gång vem vet? Om hon var alkemist kunde hon ha varit lite hjälp för Edward och Alphonse.

1
  • Det finns inte en enda ledtråd genom hela FMA-mangan eller Brotherhood-serien, som skulle indikera att Trisha var alkemist. Hennes omgivning har inget att göra med det. T.ex. oavsett hur länge vaktmästaren kommer att arbeta i laboratoriet, omgiven av forskare, kommer han inte att bli forskare själv, såvida han inte har talang för det eller lägger lite ansträngning för att lära sig.

Titta på wikiasidan, bröderna "skulle alltid försöka muntra upp henne med deras alkemi. Faktum är att Alphonse en gång sa att deras mors lycka var en del av anledningen till att de fortsatte sin forskning inom alkemi eftersom det fick henne att le. Men de insåg inte att hon log för det påminde henne om Hohenheim och hans egna talanger inom alkemi.'

Så som lentinant sa, nej.

Det finns inga kanoniska bevis som pekar direkt mot det men det anges aldrig att hon inte visste någonting om alkemi heller; så om du är huvudkanon är att Trisha var alkemist är det inte 100% orealistiskt, bara lite osannolikt.