Anonim

Sad Piano - Ensam

Denna Edo Tensei ser ganska komplicerad och irriterande ut, eftersom den återupplivade är odödlig och kraftfull. Som vi har sett var varje själ befriad och flyttade till efterlivet (med detta menar jag normalt befriad från jutsu), så om någon bestämmer sig för att använda denna jutsu igen, kan det vara möjligt att återföra en död person (som betyder att tills du tar slut på DNA-prover och kärl, kan du få tillbaka vem som helst ett oändligt antal gånger)?

Som ett undantag läser jag inte mangan, men tyvärr vet jag att Hokages återupplivas, och i fallet med Hashirama och Tobirama återupplivades de en andra gång, MEN de förseglades i Shinigami, så deras själar är inte Det har inte kommit tillbaka från den rena världen (igen, jag har ingen aning om deras andra ankomst, snälla, ingen spoiler, bara jag har nämnt att de kom från någon annanstans).

Kan exempelvis Itachi återföras igen och igen med Edo Tensei, eller efter hans första väckelse och efter att hans själ förseglats, skulle hans själ "blockeras" någonstans i den rena världen och förbjuda en annan uppståndelse för den själen?

1
  • själar som sasori kan inte kallas tillbaka igen. de är inte bundna till dödlig värld nu. de har inget syfte nu. vad gäller itachi antar jag att han kan kallas igen, men då är edo tensei känt för endast en levande person nu (orochimaru). så chanserna för oändlig uppståndelse är inte möjliga.

För att svara på din fråga, huruvida en befriad själ från ET kan återuppväcka igen eller inte, kommer jag att göra de punkter som hittills har sänts i telefon.

Ja, du kan återuppliva det.

Innan jag svarar på den här frågan måste du förstå hur ET fungerar. För detta hänvisas här. Eftersom du specifikt sa att du inte skulle använda några spoilers kan du besöka länken som jag delade.

För mer bevis, besök Edo Tenseis wikisida. De nämnde att:

Det är möjligt för en reinkarnerad shinobi att återupplivas till en riktig levande kropp igen. Madara uppstod emellertid utan hans ursprungliga ögon och dog utan dem.

0