Anonim

Broadside - Human Machines (Official Audio Stream)

I 16 och 17 avsnittet kan vi se att Yuto förmodligen bor i Magano eftersom han dök upp ur ingenstans och lämnade genom att hoppa runt, antagligen till hans gömställe, istället för att använda Magano Gate direkt.

I avsnitt 18 kan vi också se Yuto placera blommor på Hinatsuki Dorm i Magano och vänta på att Rokuro kommer fram. Det betyder att han är på något sätt, åtminstone, camping där.

Enligt wiki,

Abe no Seimei lever fortfarande i Magano

Är det möjligt för människor att "slå läger" i Magano? Behöver människor som passerar Magano-porten inte näring?

3
  • Två förtydliganden: (1) Du skrev "i avsnittet" - vilket avsnitt? (2) Vem är Ichigo? Menar du killen från Bleach?
  • Ja en karl från blekmedel som ett exempel på energisamlingskoncept / mekahanism
  • Förtydliganden slutförda. Om du tror att Bleach spirit-partikelenergimekanismen är utanför ämnet kan du ta bort den @senshin

Det faktum att Abe no Seimei fortfarande lever i Magano nämndes knappt i manga, och det fanns inget riktigt bevis för det.

Ändå, i kap. 17 av manga visades att exorcist kan överleva riktigt länge utan några förnödenheter, endast baserat på hans gudomliga krafter. Så antar jag att historiens starkaste exorcist kan hålla sig vid liv i Magano under riktigt lång tid.

När det gäller Yuto är frågan något felaktig, eftersom enligt kap. 13,

Yuto är inte längre människa längre, han är mycket mer som Basara - han smittade sig med orenhet och lyckades få kontroll över den.

1
  • Han nämner väl att Onmyouji är mänsklig som kan kontrollera Yin och Yang .. och Basara kan använda mörk talisman. Yuto 'förvandlar' sig också till Basara med hjälp av någon talisman som kan användas av människa, en ung människa till och med. Jag tror att Abe no Seimei också kan kontrollera Yin och Yang (förstås) och därmed vara någon form av 'naturlig' basara onmyodo-varelse. Observera att Kuranashi var tvungen att kidnappa en hel del Onmyouji för att göra en bra talisman, och Yuto kan göra bra talisman själv, så Yuto borde vara i liknande situation som Abe no Seimei, som är född från en räv (ayakashi? Kegare? Dålig talisman ?) och en människa (bra tals)

Eftersom han föddes där. Hans mor är Abe no Seimei. Men jag tror att han är den lätta sidan av henne. Och hon födde honom bara för att förstöra henne i slutet.