Anonim

BTOOOM SÄSONG 2 HÄNDER?

Jag hoppades att jag kunde läsa fortsättningen av serien genom mangan, men jag kan inte hitta något kapitel utöver 23, det har varit så länge. Är mangan på paus eller något?

Också, ja, jag vet om https://translationchicken.com/ men jag hörde att webbromanen var ganska skräp jämfört med den lätta romanen, så jag avstod från att läsa översättningarna.

0

Re: Noll har licensierats av Yen Press officiellt på engelska och för närvarande (27/07/2017) har de gjort båda volymerna av Kapitel 1: En dag i huvudstaden och den första volymen av Kapitel 2: En vecka på herrgården

enligt wikipedia förväntas nästa volym av kapitel 2 i Manga släppas den 22 augusti 2017 med kapitel 2 att vara helt klar i slutet av året medan Kapitel 3: Sanning om noll förväntas börja släppas i slutet av oktober 2017 med Volym 3 av det förväntas i april 2018.

som du kan se från länken och skärmdumpen var den japanska utgåvan av Volym 5 i kapitel 3 i mars 2017 men tidigare volymer har varit mellan några månaders mellanrum. dock baseras den på Light Novel som fortfarande pågår med den senaste utgåvan som Volym 13 släpptes i juni 2017 (och även licensierad av Yen Press och har planerat upp till Volym 5 för närvarande (27/07/2017))

Så nej, det verkar inte vara något avbrott utan snarare Yen Press tar sin tid, förmodligen en bra sak eftersom du inte vill att de här sakerna rusar

Jag vet att det här är lite sent och du har förmodligen redan hittat ett svar. LN är baserad på WN, just redigerad. WN är det grova utkastet för LN. Mangaen följer bara anime och jag är inte säker på om den täcker något efter (kan behöva förtydligas om denna del).

2
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.
  • sv.wikipedia.org/wiki/… Wikipedia-sidan innehåller information om redigering av Light Novel från Web Novel. Det finns originalkällorna längst ner på Wikipedia-sidan. Mangadelen var från mun till mun och jag har inte officiellt läst Manga. Endast LN och WN.