Anonim

Aston Martin Superleggera Special Edition (On Her Majesty's Secret Service)

Jag tittar på att köpa lite anime. Men när jag går på Amazon finns det en standard och begränsad upplaga för vissa shower. Men båda säger att de innehåller 4 skivor. Jag tittar på unboxingar på YouTube för vissa serier (som Haganai och Haganai: NEXT) och det verkar inte finnas någon skillnad mellan de två förutom en tjockare låda (som ser svalare ut på en hylla). Kan någon förklara detta för mig? Länkar, bilder och exempel skulle vara bra, tack!

1
  • För att vara tydlig är Haganai och Haganai: NEXT två olika säsonger av samma serie. Haganai: NÄSTA är en uppföljare av Haganai

Det finns normalt en uppenbar skillnad mellan Limited och Started Edition-anime som normalt definieras av innehållet de kommer med, de faktiska avsnitten är dock inte olika.

Begränsade utgåvor av Code Geass Lelouch of the Rebellion R2 och Tales of the Abyss kom med Manga och den första volymen av Galaxy Angel på Amazon kom med figurer, penna styrelser och en bok.

På RightStuf kom den första volymen av My-Z-HiME i en speciell låda, inte som den där du har snurr på skivfodralet som sticker ut, den hade ett lock och också på ena sidan hade gjutet tryckt på ett ark av plast och placerades något framför en bild av akademin medan den andra sidan hade Arikas juvel, det finns en på Amazon.Zwei OVA kom med en skjorta och det finns en på Amazon (bilderna säger att den också kommer med pennabrädor, jag har inte öppnat med låda ännu och jag saknade den anteckningen på lådan om vad som var inne)

Puella Magi Maodka Magica på Madman var den enda bonusen med Volym 1 och var en låda för att sätta in de andra två volymerna, på RightStuf fick du Soundtrack, Cards, Art Book, allt glittrande och glänsande, det finns också ytterligare 2 Volym med begränsad upplaga medan Madman gick aldrig längre än en låda.

Fate / Zero subbed på RightStuf original kom med en översättningsbok om utvecklarintervjuer som saknades i Dubbed Limited Edition.

Sword Art Online på RightStuf, tillsammans med ljudspåren, kom med begränsade Weiss Schwarz-kort. jag kommer också ihåg att jag fick ett kort i varje volym av öde / noll dubbad men jag kan inte komma ihåg om jag gjorde med subbädden (de subbäddade lagrades för säker förvaring)

NISAs Premium Editions kommer normalt i en stor låda med en konstbok inuti dock Love Live! School Idol Project har två premiumutgåvor. en standard och konsertuppsättningen som kommer med OST.

NISA kommer också att innehålla ett bonusobjekt som tårresistenta affischer (Fusé: Memoirs of a Huntress), Student Council Armbands (YuruYuri säsong 2), Slipsar (Daily Lives of High School Boys) och RightStuf säljer NISA-saker men jag har ännu inte gjort det få en NISA Premium Edition från dem eftersom PAL Lockout på NISAs butik (Hanasaku Iroha filmen ~ HEMSÖTT HEM ~ kommer inte att bli den första). det bör noteras att dessa bonusartiklar levereras till och med begränsat än själva Premium Edition eftersom Arakawa Under the Bridge brukade komma med en Kappa Mask of Chief men var slut i lager när jag började köpa dem

I allmänhet kommer en standardutgåva bara att vara ett normalt fall med disken inuti, men Hanabees strandade upplagan av Nisemonogatari DVD-skivor är som små konstböcker med DVD-skivan inuti medan RightStuf Limited Editions innehåller kort, affischer, ljudspår, av dyrare orsak. det verkar vara detsamma med andra Monogatari-utgåvor mellan Hanabee och RightStuf eftersom alla Monogatari-DVD-skivor som jag har tagit med från Hanabee har varit samma bok och jag märker alltid en bättre begränsad upplaga på RightStuf

Hanabees standardutgåva av Dusk Maiden on Amnesia kom också med ljudspåret men jag torrentade det fortfarande efter eftersom som de flesta ljudspår rippade från disk, såvida du inte har en nätanslutning får du inte metadata (albumnamn, konstnär, omslagskonst etc.)

Så som du ser beror allt på serien och var du köper dem. Begränsade / premiumutgåvor är normalt värda att köpa eftersom du får något i dem du inte får med en standardutgåva, och bra för samlare eftersom de är begränsade av en anledning, men du bör alltid slå upp båda och se exakt vad som är annorlunda och hur mycket mer betalar du för de extra grejerna

OBS: Jag kan inte få några RightStuf-länkar på grund av att den blockeras på jobbet