Anonim

Dicas de como upar rápido no Shinobi Life 2 ❮ SRKaua Alpha ❯

Genom Naruto serier, både original och Shippuden, Sharingan-användare visas med samma steg i Sharingan i båda ögonen.

På Sharingan Wiki-sidan innehåller den en bild av Sasuke med sina Sharingan Eyes när han låser upp dem under sin kamp med Haku. I detta fall har Sasuke två olika stadier av Sharingan.

(Sasuke med både de primära (högra) och sekundära (vänstra) stadierna i Sharingan)

Upplever Sharingan-användare sin fulla potential när de har olika ögonfaser? Om inte, varför utvecklas ögonen annorlunda?

Nej, Sharingan-användare upplever inte dojutsuens fulla potential. Om så vore så skulle tomoe-systemet inte vara förnuftigt.

Från Wikias artikel om Sharingan:

När de först väcktes har varje Sharingan vanligtvis bara en tomoe ( ), även om det i Obito Uchiha fall, liksom Itachi och Indra i anime, fick de omedelbart två tomoe i var och en av sina ögon. Genom träning och fortsatt användning kommer Sharingan att utveckla en andra tomoe och sedan, vid full mognad, en tredje. När Hagoromo väckte Sharingan i anime hade han alla tre tomoe omedelbart. Alla Sharingans förmågor är tillgängliga för användaren från dess tidigaste skede, men med större utveckling kommer större skicklighet med dessa förmågor.

Så varför olika tomoe i varje öga?

Eftersom inte mycket avslöjas i serien om detta, kan vi avsluta en förklaring från de givna fakta.

Sharingan har i stort sett två huvudförmågor: Eye of Insight och Eye of Hypnotism. Tomoeutvecklingen i varje öga kan betyda behärskning av respektive förmågor.