Anonim

Recension: Cretacolor Aqua Brique (vattenlösliga färgblock)

Jag letar runt på internet efter transkript för anime-serier och deras avsnitt men kan inte hitta något särskilt för Attack on Titans.

Jag letade runt på internet ett tag och kunde inte hitta några webbplatser. Känner någon en webbplats som innehåller / innehåller transkript för anime-serier och deras avsnitt? Om inte, vill jag specifikt ha en webbplats för Attack on Titans avsnitt.

Detta skulle vara användbart Jag tror till exempel att du svarar på en fråga och vill lägga till en viss talad scen från ett anime-avsnitt, och istället för att titta på hela avsnittet eller hoppa till den scenen och spela och pausa scenen om och om igen bara för att skriva ut vad de säger kan du helt enkelt bara titta på transkriptet och kopiera och klistra in det.

Jag vet att jag kan vara lat, men jag tror att det skulle vara till stor hjälp. Någon som känner till några webbplatser?

8
  • leta efter undertexttillägg på Google, som filetype:srt, filetype:ssa, filetype:ass attack on titan episode 6 (exempel).
  • De flesta undertexter är soft-subs, så du kan också helt enkelt extrahera dem från MKV-behållaren :)
  • Ja, eller så ... Extrahera bara alla subs med ett batch-skript från en mapp med mkv-filer och sök efter text.
  • @ user1306322- Jag försökte det just nu. Jag borde ha provat det igår när jag såg din kommentar men när jag öppnar .ass-filen är den bara fylld med gibberish. Jag trodde att det var ett annat språk, men Google tycker bara att det är engelska. xD
  • Också när jag försökte de andra som filtyp: srt attack på titans avsnitt 19, blir jag länkad till skräpwebbplatser som inte låter mig ladda ner någonting.

http://animetranscripts.wikispaces.com/Attack+on+Titan+-+%E9%80%B2%E6%92%83%E3%81%AE%E5%B7%A8%E4%BA%BA

Det är inte där för varje avsnitt men ... Jag ska försöka gräva runt.

http://www.springfieldspringfield.co.uk/episode_scripts.php?tv-show=attack-on-titan-2013 Men inga namn. Bara raderna.