Anonim

Clannad Soundtrack: Spår 1: Ushio

Huvudkaraktären är inte reinkarnerad i en annan värld. Snarare är han återfödd så långt i framtiden att hans legend bara är en myt nu. Varje gång han föds föds han med silverhår (även om han fixar det senare). På grund av det religiösa inflytandet "döda alla silverhåriga barn, reinkarnation av demonen", dödades han strax efter födseln 26 gånger. Den 27: e gången räddades han av sina fattiga föräldrar som vägrade att låta hans son dödas.

Han går på en magisk skola. Normalt vet folk inte ens att de är trollkarlar förrän 15, men han, ett litet barn, börjar lära sig mellankurs som kallas i sitt första skolår (även om det fortfarande inte är något för honom).

Vid första anblicken kan han vara ett barn, men när han blir arg fryser blodtörsten som frigörs alla genom ren rädsla. Den coola och fantastiska, men ändå skoningslösa huvudpersonen är den bästa delen av detta ljus roman. Skrivstilen tar fram det bästa av hjältens karaktär.

2
  • Lätt roman är på ämnet här.
  • Jag röstar för att stänga denna fråga som utanför ämnet eftersom det verkar som att det du letade efter bara är någon slumpmässig fiktion på internet - inte en lätt roman eller något annat anime-relaterat.

+50

Jag tror att du menar fiktion Glömd erövrare, som publiceras på Royal Road.

Här en del av romanen från kapitel 2.

Tjugosju.

Det var så många gånger han kastades tillbaka till den här världen, bara för att snabbt skickas ut och återvände till det tomma tomrummet för att välta sig i sin egen ånger över hur maktlös han var när det verkligen var viktigt och hans sorg.

Minnen som enheten, annars känd som Rhultal, inte ville komma ihåg ännu, kunde aldrig glömma blinkningar genom hans sinne.

Trasiga och blödande föräldrar redan innan han ännu hade kommit åldern. Hans liv växte upp i händerna på dem som skulle gå på honom och använda honom för sina egna syften. Titta på dem han älskar och älskade i kval och nådelöst slaktas. Hans hat som sökte makt. hans brist på kontroll som låter mörkret långsamt överväldiga honom, hans smärta över vad han hade blivit när det var över och människorna som allierade sig med monsterna och förde honom till hans död.

Men av någon anledning dog han inte. Hans kropp kan ha tappat alla funktioner och kroppen har ruttnat med tiden, men hans ande kan minnas allt han har gjort, och kunskapen om hans förflutna förblir enbart hans utan att spridas i etern. då han inte kunde gå vidare, så småningom skulle hans ande smälta samman till ett väsen för livets kretslopp, men vid födseln, av skäl som han inte kände till, skulle han definitivt avlivas av frihetens söta luft; lidande smärta, följt av döden.

Om och om igen har denna händelse redan inträffat tjugo-sex gånger, och detta var den tjugosjunde. Han hade redan förstått att detta var hans eget privata helvete för allt han har gjort.

Att stärka sig själv för det oundvikliga ödet som följer, det som en gång var känt som Rhultal blir tyst och avstår från sin vilja och förväntan när han äntligen blir hel. Han väntar tyst på dödens händer för att driva honom tillbaka. Han hörde skrika och skrika, och någon gång kändes det som om dödens händer var över honom. På det som kändes som eoner väntade han med avtagande andedräkt. Ändå följde inte döden. I stället var det som han kände var två vacklande händer fulla av värme och grep om honom. Enheten förblev i tystnad, ovillig att göra ett ljud. Efter en evighet skakade händerna som höll honom och han kände atmosfären förändras. Ett mjukt gråt hördes. Plötsligt höll armarna fast vid honom som om de höll fast vid sitt kära liv, och ett högt klagande ljud utbröt.

Förvånad över denna händelse och möjligheten till liv öppnar enheten sin mun och börjar gråta med all den styrka som hans lilla kropp kan samla.

Som i enlighet med hans rop slutade klagan och ett ljud av suttande glädje kunde höras.

Förvirrad men ändå upprymd, försökte han använda denna chans att återigen gå på Lovis.

2
  • Vad gör denna "fanfiction" i motsats till bara "fiction"? Detta verkar inte vara inställt i universum för något befintligt fiktion, så nära jag kan säga.
  • Nu när du nämner det har du rätt. Detta är ett originalverk av författaren.