Anonim

Illuminatis hemliga samhälle

Det har visats att andliga krafter finns i familjer. Och att de typer av makt som en människa kan ha varierar - Tchad, Orihime, Fullbringers, vad som än händer med Ururu och Jinta. Så varför är det förutom att se spöken, bara Quincy / Shinigami-krafter verkar gå vidare från generation till generation?

Utöver hela saken "Karakura är inställningen", varför hör vi inte ens om detta är möjligt? Shinigami patrullerar den levande världen: skulle de inte ens ha rykten om detta (åtminstone bland division 12)?

3
  • Frågar du varför de enda familjeraderna vi ser är Shinigami och Quincy? Vad menar du med "detta är möjligt"? Avser du andra krafter som går igenom familjen?
  • Ja, jag frågar varför människor med andliga förmågor inte verkar förmedla dem till sina barn om de inte är Quincies, och varför det aldrig får en direkt kommentar från någon (som shinigami) som skulle ha sett vilken sak.
  • svaret på de flesta frågorna i Bleach-universum är antagligen antingen Aizen gjorde det eller Juchabach gjorde det. De är de ultimata DEM. Varför är det bara Quincy som har ärvliga andliga krafter? Juchabach.

Fullbringning är inte ett genetiskt drag, det är en Quincy.

En person får Fullbring om hans / hennes mamma överlever en ihålig attack medan hon är gravid med personen. Period. Den verkliga manifestationen av makten är, som alla nästan supermakter i Bleach, endast begränsad av vad Tite Kubo kunde tänka på.

Jag vet dock inte vad det handlar om Shinigami-familjer. Och ihåliga familjer är ännu mer komplicerade eftersom de smälter in från tid till annan.

Sedan finns det Dragon Ball, err, Hougyoku. Beviljar djupaste önskningar. Orohimes kraft kommer från det. Faktum är att vi inte gör det nu om det är vetenskapligt förankrat inom henne.

Så förutom Quincy / Shinigami och kanske Hollow powers visas helt enkelt inga genetiskt förankrade krafter i serien.