Anonim

シ ュ ラ イ ヒ 恐 竜 フ ィ ギ ュ ア ・ ダ イ ソ ー フ ィ ギ ュ ア シ ュ ラ イ ヒ 『イ ノ リ サ ー チ ス テ ー シ ョ ン』 Schleich

Jag kommer bara ihåg att jag läste den för länge sedan. Jag tror att det var ungefär så, hon vaknar en dag och går i skolan, där hon inser att vissa luktar roligt. Jag tror senare att någon kille säger till henne att hon kan känna lukten när människorna kring henne är sexuellt upphetsade. Jag vet att det låter riktigt konstigt för mig att leta efter det här ... Det är inte så att jag vill läsa det så mycket, men jag kom bara ihåg att jag läste det och det stör mig eftersom jag inte tycks hitta det ...

1
  • 5 Är det här en serie eller en serie? Är det hentai (explit)? Är är shoujo eller shounen? För länge sedan är hur många år sedan? Till och med en ballpark-uppskattning skulle hjälpa.

Jag är ganska säker på att det är Para Paru :)

Det är en shoujo-manga om en tjej som vaknar en dag och tycker att hon kan lukta vissa dofter från människorna omkring sig. Hon hör också en konstig röst inuti huvudet. Senare med hjälp av en vän får hon reda på att en utomjording kom in och nu bor i hennes huvud, och det är den som är ansvarig för att ge henne den ökade luktförmågan. Vissa dofter förklaras och analyseras för att vara associerade med sexuell upphetsning och fysisk attraktion, liksom oärlighet och nervositet, etc.

Det finns andra människor i samma skola som får liknande förmågor i smak, beröring och hörsel. Mangaen pågår och berör känsliga och mogna frågor som våldtäkt och graviditet.

5
  • Välkommen till Anime och Manga. kan du utöka ditt svar genom att inkludera en översiktsöversikt och / eller hur den matchar det som OP frågar, särskilt rensa upp varför du säger "Jag är ganska säker"
  • Tack för tipset. Kommer att lägga till förtydligande om en minut.
  • Välkommen till Anime och Manga. Detta är ett ganska bra svar. +1
  • 1 "sexuell upphetsning" är förståelig men vad är "före sexuell upphetsning"? Var kan jag ställa den här frågan? ecchi.stackexchange.com? LOL.
  • "Pre-sexuell upphetsning" är kanske inte den exakta termen i skanningen eftersom jag läste den för ett tag sedan men i grunden hänvisar den till den sexuella attraktionen och spänningen aka "Jag hittade min parningspartner" lol. Jag föreslår att du kolla in mangan för mer info. Det är en "ganska bra" läsning med tanke på de unika karaktärerna och mindre konventionella tillvägagångssätt för vanliga frågor som skolromanser och vänskap. Ämnen som hanteras är dock komplicerade och känsliga, så det är definitivt mer "moget" och mer tankeväckande än det verkar. Tack för +1, jag hoppas att det hjälper :)