Anonim

[Bleach AMV] - He Who Films The Clouds (VS RealNahaj) - Draw

Enligt Wikia försvann Yachiru och lämnade sina tillhörigheter efter striden med Gremmy. Hon sägs vara "borta" av Kenpachi i den näst sista kapitlet i originalserien.

Jag använder "original" eftersom det kan finnas extra kapitel som tillkännages som det andra stora tillkännagivandet.

Så, vad hände med henne? Var hon en del av hans Zanpakutou eller något?

Den allra sista sidan av Bleka # 668 ger några ledtrådar.

Yachiru dyker plötsligt upp från ingenstans och säger till Kenpachi:

Fånig gås, om du bara skulle använda mig ordentligt skulle det inte finnas någon du inte skulle kunna skära ner.

Hon rör sedan vid honom, vilket orsakar:

honom att få en kraftförstärkning, vilket han undrar över.

Hon avslutar utbytet med att förklara för honom:

Den makten är vad alla har kallat "Bankai".

Alla dessa föreslår följande:

Yachiru är Kenpachis Bankai. Han kan inte längre ropa ut sin Bankai (han kunde aldrig medvetet - det ursprungliga utseendet kan ha hänt omedvetet), därför är Yachiru borta.

Alternativt:

Yachiru är hans Zanpaktou-ande, återigen, en som han aldrig har kunnat kommunicera medvetet med. Men jag kan inte förklara hennes försvinnande om så var fallet.

6
  • Vem säger att han inte kan gå bankai längre? Detta förklaras också allt om du istället säger att Yachiru är hans Zanpaktou-ande.
  • @Ryan - han kunde aldrig medvetet.
  • @Ryan och förklarar henne som hans Zanpaktou-ande förklarar inte varför hon plötsligt skulle vara borta.
  • Det gör det faktiskt. hon gick tillbaka in i hans kropp istället för att bli fysiskt skadad 24/7. Han var medveten och pratade nästan med Yachiru när han gick bankai.
  • 1 @ Memor-X - det finns ingen indikation någonstans att hon visste eller, om hon visste, när hon var medveten. Det är självklart att hon alltid visste.

Det skulle troligtvis bero på att hon är en Zanpakuto som hade splittrat sig och fysiskt manifesterats som en ande. Kenpachi och Coyote Starrk är lika eftersom de delar sina själar / krafter vilket resulterar i Yachiru och Lilynette.

Precis som många människor som redan nämnde det, när Yachiru försvann, smälter hon troligen in i Kenpachis Zanpakuto precis som Starrk gjorde med Lilynette.

1
  • 1 Glöm inte att när Lilynette delades fick hon sitt eget svärd / Zanpakuto så att det också kunde vara fallet för Yachiru

Kort svar: Yachiru är med Kenpachi; som hans Zanpakutous personlighet.


Långt svar:

Jag kan inte citera mangasidor och kapitel men om du följer berättelsen bör du komma ihåg dessa.

Yachiru har alltid varit bredvid eller runt Kenpachi som människa. Kenpachis Zanpakutou har aldrig fått något namn. Det var en gång när Kenpachi låg på marken och försökte fråga sin Zanpakutou vad han hette; inget svar. Kenpachis sätt att slåss har varit brutalt vilket skadar hans svärd.

Snabbspolning fram till Yhwachs båge som Soul King, Yachiru får Kenpachi att veta att den kraft han känner är vad andra kallar Bankai. Detta är efter att hon smält med sin Zanpakutou.

Jag tror att Kenpachi nu skulle kunna ropa ut sin Zanpakutou och hennes namn skulle vara Yachiru.

1
  • Hans Zanpaktous namn är Nozarashi. Yachiru är namnet Kenpachi gav till flickan som inte berättade för honom vad hon heter och hon accepterade det. I sanning, även om hon sa till honom, skulle han inte ha kunnat höra det. Shinigami heter inte deras Zanpaktou och kan inte höra dess namn förrän de är redo. Kenpachi hade redan omedvetet undertryckt sin makt och var inte redo att höra dess namn vid den tiden (slog Yachiru Kenpachi som tonåring som utlöste undertryckningen, träffade flickan som han kallade Yachiru som vuxen).

Yachiru var Zarakis sanna ande. När det gäller Nozarashi var det Zanpakuto av en död Shinigami som Zaraki tog svärdet från. Det förklaras av etsu Nimaiya.

Kom ihåg att Zanpakutos riktiga namn är Asauchi. Om han dör där bor Zanpakuto och andan inuti fortfarande där. Så Zaraki hade två sprit.

Jag tror att Yachiru är en fysisk manifestation av Zarakis makt. När Gremmy sa att "han skulle föreställa sig en värld utan fantasi" försvann också Yachiru.

Yachiru är inte Kenpachis Zanpakuto eller andan i hans Zanpakuto. Hon är en Shinigami som har henne egen Zanpakuto som visas i sin kamp mot Gremmy 'The Quincy som kunde göra saker han föreställde sig verkliga'. Hon är en själ från Kasajishi-distriktet i Rukongai. Hon kanske eller inte har varit nära Kenpachi innan han fick sin Bankai eftersom hon försvann omedelbart efter att ha sett Kenpachi skära meteoriten.

De enda anledningarna till att Kenpachi träffade Yachiru innan han släppte sin Bankai är:

  • Han kanske bara har föreställt sig henne, eller
  • Hans Zanpakuto kan ha tagit formen av Yachiru eftersom hon är den enda som Kenpachi någonsin lyssnar på
2
  • 1 Har du kanske några kapitel- / avsnittnummer att följa med dessa uttalanden?
  • Juke påpekade detta i en kommentar, men kommer du ihåg Lilynette? Hon var en fysisk manifestation av Starks vapen och hade till och med sitt eget svärd. Renji visade också att Zanpaktou-manifestation är ett krav för att lära sig Bankai när både han och Ichigo tränade för att skaffa Bankai.