Anonim

För Super Mario Plush, SchoolBusFanatic2020, Marcia Moody, ChaseElliottRocks2020 och alla

Okej, den här frågan kommer upp i mitt sinne för det mesta. Med tanke på den grundläggande lagen om liv och död: när en kroppsdel ​​tas från en död kropp kan den aldrig få tillbaka den. Men i Naruto hade många återupplivade ninjor tappat ögat av någon eller annan anledning (Sharingan, Rinnegan och Byakugan främst).

Såvitt jag vet har Sasuke tagit Itachis ögon för att väcka sina krafter. Så hur kunde Itachi få tillbaka sin Sharingan när Kabuto reanimerade honom? Finns det någon form av logik bakom detta som jag har missat? Eller är det någon lag i shinobivärlden? Obito hade tagit över Nagatos Rinnegan, men ändå hade Nagato Rinnegan när han omprövades. Med tanke på kraften i Rinnegan som skapar saker har det inte funnits någon scen där Sharingan och andra ögon hos Rinnegan skapades och transplanterades i Itachi och Nagato.

0

Från Naruto Wiki:

Summoning: Impure World Reincarnation är en förbjuden teknik där, med en levande person som ett fartyg, en avlidnes själ kan kallas tillbaka till de levendes värld och binds till den. Fartyget tar sedan formen som personen hade i livetoch därigenom reinkarnerar dem för att göra sin kallare.

Vid reinkarnation tas shinobi tillbaka till den levande världen med samma förmågor som de hade under sin faktiska livslängd. Med Kabutos bättre grepp om Impure World Reincarnation jutsu kunde han till och med förbättra de uppståndna shinobis förmåga som han gjorde med Madara

Eftersom ögonen är en del av kroppen har den reinkarnerade shinobi dem.

Hur som helst i fall av ninjaverktyg som svärdet till de 7 ninjasvärdarna, eftersom dessa inte är en del av kroppen, var de inte med ninjasvärdarna på reinkarnation. De var tvungna att kalla till dem med hjälp av en rullning .. och svärd som användes av andra kallades inte tillbaka till ninjasvärdarna (Chojuro hade Hiramekarei med sig)