Anonim

Future - F * ck Up Some Commas (Official Music Video)

Från KnowYourMeme: (spoilers)

Dagen innan sändningen av det sista avsnittet av School Days i Japan dödade en 16-årig flicka sin far med en yxa i Kyoto. På grund av en extremt liknande scen närvarande i avsnittet och för att undvika förhållande till yxmordet ersatte TV Kanagawa den med en halvtimme med orelaterat landskap med Air on a G String som spelade i bakgrunden. Bland chockerna och ilskan som uttrycktes bland fans kommenterade en 4chan-användare Nice Boat , med hänvisning till den norska färjan som visas i ersättningsfilmen. Omedelbart blev frasen en meme, men är mycket mer populär i Japan än i engelsktalande länder.

Delen med båten är lätt att se på Youtube och andra webbplatser, men jag har inte lyckats hitta hela avsnittet.

Är avsnittet buntat med några varor eller finns det lagligt online för att strömma / ladda ner?

Hela 28-minutersversionen av Nice Boat finns tydligen tillgänglig på Nicovideo (du måste skapa ett konto eller använda en omdirigering som nicoviewer). Jag såg inte den ursprungliga Nice Boat tillbaka när den sändes, så jag kan inte säga om det är den verkliga affären, men det ser verkligen ut för mig. Den fina båten själv gör sitt första utseende kl 04:36.

Jag skulle bli förvånad om dock Nice Boat någonsin inkluderades i en hemvideofilm av School Days. Som ett minimum ingår det inte i den franska DVD-boxset eller i den japanska Blu-ray-boxset 2013.