Anonim

Rikudou Sennin Story 'Tribute'

Jag fick en het konversation med en vän om hur Rinnengan fungerar och Jag vill klargöra kraven för att använda de 6 smärtvägarna;

Precis som hur Nagato och Obito Uchiha kunde dela upp de sex vägarna över en massa döda kroppar, skulle Sasuke också kunna använda den tekniken på samma sätt om behovet uppstår?

Har det också någonsin nämnts om det är möjligt att använda sexstegstekniken på levande människor? (som att dela de sex vägarna över olika individer som redan lever?)

Från wiki är The Six Paths of Pain

en Outer Path-teknik som tillåter en Rinnegan-användare att manipulera upp till sex kroppar som om de är sina egna. Eftersom Sasuke är en, har han tillgång till den, även om han bara använder Preta Path, som anges i wiki. Också eftersom det är baserat på de sex buddhistiska banorna i Reinkarnation, Jag tror inte att detta gäller levande människor.

2
  • Numreringen motsvarar ordningen på sex buddhistiska vägar men i allmänhet är begreppen helt annorlunda. @ W. Är en.wikipedia.org/wiki/Sa%E1%B9%83s%C4%81ra_(Buddhism)
  • Kan du ange hur annorlunda det är? Jag menar, de sex vägarna av smärta manipulerar döda kroppar. Denna manipulation påverkas i sig av återfödelse / reinkarnation av någon till en av de sex världarna beroende på deras karma i det förflutna livet. Och länken du lägger talar också om samma sak. Och även om det fanns mindre skillnader, förväntas det eftersom Naruto bara drar influenser från buddhismen och inte helt handlar om buddhismen själv.