Anonim

NUNS 3 - Del 22 - Narutos födelse - outfoxed

Bakåtberättelserna om Naruto, till exempel hur danzo har så många Sharingans. Dessa finns bara på wiki-sidorna. Varför görs de inte till anime eller manga? ELLER ingår de redan i anime och manga? Enligt min mening kan de göras som nya anime-avsnitt istället för de fyllmedel som inte har någon koppling till historien.

1
  • kom ihåg att vanligtvis Wiki inte underhålls av mangaka utan av fans. när du läser tillbaka berättelser bör du kolla in citatreferenser om var informationen kommer ifrån. vanliga källor, förutom Anime, Manga och Light Novels är konst- / materialböcker, ljuddramor, broschyrer som har kommit med begränsad upplaga / förbeställning eller från Q & A-sessioner med Mangaka. om det inte kommer från någon av dessa måste du fråga hur korrekt informationen är

Många av dessa backstories täcks antingen av fillerepisoderna eller Naruto-spelen. De är inte nödvändigtvis kanoner eller legitima. Endast saker från mangan är sanna i serien.

All wiki-information kommer naturligtvis från manga eller anime. Så om du ser det i Narutopedia, finns det antingen i ett avsnitt eller kapitel.

Sidanot: Danzos Sharingan-arm täcks faktiskt överraskande av mangan. Läs Naruto kapitel 700 Special 2.