Anonim

Jack Nowell och David Flatman: A600 fiske i Salcombe

Jag har sett Shanks har ett ärr i ögonen på grund av Teach, eftersom Luffy bara var ett barn, vilket betyder att Ace inte var en pirat vid den tiden. Betyder det att Teach hade en dålig natur i början? För jag tror att det konstaterades att svartskägg var en trevlig person tills han såg mörker djävulens frukt.

Marshall D. Teech (Aka Blackbeard) var alltid en vriden och mycket beräknande person, redan från början. Han visade aldrig riktigt sin sanna personlighet för resten av sina besättningsmedlemmar tills han hittade den frukt han letade efter; det sa han själv under sin strid med Ess.

Under Shanks-samtal med Whitebeard berättade Shanks för Whitebeard den verkliga sanningen om Blackbeard, när han uppgav att: "Blackbeard väntade tyst på en chans. Han tog inte titeln befälhavare för att bli känd, utan snarare att dölja sig."

Eftersom Shanks och Whitebeard hade goda förhållanden skulle Shanks sannolikt ha besökt Whitebeard ett par gånger tidigare, och tydligen, under ett av dessa besök, kunde Blackbeard fånga Shanks off guard (vilket fortfarande är förvånande, med tanke på hur skicklig Shanks är på Haki) och skadade honom.

7
  • oh så, Teach är lågmäld hela tiden
  • Inte som hela tiden @InUtero gömde Teech sig under Whitebeards inflytande och stannade lågt tills han kunde få tag på en kraftfull djävulens frukt.
  • Jag håller inte med delen "Eftersom Shanks och Whitebeard var på goda villkor". De var inte. De hade respekt för varandra men glöm inte att de fortfarande är fiendens piratbesättningar. Det sägs i berättelsen att när Shanks fortfarande var lärling under Roger hade deras besättning kämpat med Shirohige många gånger. Det var när han fick ärret.
  • Om de inte var på bra villkor, hur skulle då skänkor komma över och ta en drink med sin "fiendens rival". Dessutom, om skaft fick sitt ärr så långt tillbaka, varför rapporterade han det till vitskägget? som ska vara hans "fiende". Jag ser inte riktigt anslutningen där @VXD
  • 2 Ytterligare ett tillägg, när skaft rapporterade tjockt till vitskägg, notera hans formuleringar, skänklar sade: "Det här är inte ett ärr jag fick av ett äventyr eller en slagsmål. Det är inte som att jag var vårdslös. Vet du vad jag menar? Han väntade tyst på en chans. " Detta betyder uttryckligen att Teech attackerade honom oväntat och inte i ett slagslagsscenario. Motbevisa därför ditt anspråk.

Jag kommer att svara på frågan om titeln "När blev Shanks ärrad av Blackbeard?"

Tänk på följande fakta:

  1. Shanks hade inte ärret när Rogers besättning slogs med Shiki. Det var 27 år före den aktuella tidslinjen (Låt oss kalla detta BCT).

  2. Enligt Shirohige kämpade hans och Rogers besättning många gånger tidigare. Detta var 25 år eller mer BCT.

  3. Teach var med Shirohiges besättning i årtionden.

  4. På order av Roger upplöstes hans besättning omkring 25 år BCT.

  5. Vänster sida av Shanks ansikte visades inte i flashbacken av Rogers utförande. Det var 24 år BCT.

  6. Enligt Yassop hade Shanks ingen piratflagga när han rekryterades. Det var 22 år f.Kr.

  7. Shanks hade ärret i återblickarna i Fusha Village när Luffy var liten. Det var 13 år f.Kr.

Baserat på ovanstående fakta kan vi anta följande:

a. Shanks fick ärret någon gång efter striden med Shiki (27 år BCT).

b. Oda sensei gömde den vänstra sidan av Shanks ansikte medvetet i scenerna för Rogers avrättning. Anledningen till detta kan avslöjas senare.

c. Vi kan anta att piratbesättningar inte bara enkelt byter flagg. Så det är inte logiskt att anta att Shanks hade en annan flagga (utan ärret) än sin nuvarande. Därför har hans flagga alltid varit densamma.

Bonusinfo: Inte riktigt kopplad till ärret, men skulle vilja berätta att eftersom Shanks inte hade en piratflagga 22 år f.Kr. är det logiskt att anta att han ännu inte hade sitt eget besättning vid den tiden. Menande, Yassop kan ha varit hans första nakama.

Slutsats: Shanks fick förmodligen ärret från Teach någon gång mellan 27 år och 22 år BCT. Det var troligt när han fortfarande var lärling på Rogers skepp i ett av deras många möten med Shirohiges besättning.