Anonim

Kylie Minogue - I Believe In You (Officiell video)

Dragon Ball Wikia (som inte är en officiell Dragon Ball Source) hävdar att Kale har tre omvandlingar,

1 Berserker Super Saiyan

2 Super Saiyan Perfect Energy Control (det här namnet nämns inte ens i serien)

3 True Legendary Super Saiyan

Nu ser de förmodade transformationerna 2 och 3 väldigt lika ut, personligen kan jag inte riktigt berätta om de är olika transformationer. Dragon Ball Wikia hävdar att de är åtminstone lite annorlunda i färgen (grön vs gulbrungrön) Denna skillnad kan till och med vara helt enkelt en annan animatör. Min fråga är därför, har Kale redan två eller tre omvandlingar? Kan du se skillnader mellan de antagna transformationerna 2 och 3?

Grönkål har två omvandlingar.

  • Den första skulle vara Super Saiyan Green: Detta är en variation av den vanliga SSJ-transformationen där det finns en nyans av Green i Kale's hår. När det gäller makt är det i stort sett identiskt med SSJ-transformationen, eftersom SSJ2 Caulfifla i stridens tidigare skede verkade vara starkare och Kale skrämdes också av SSJ3-transformationen.
  • Den andra transformationen skulle vara The Legendary Super Saiyan transformation: Anledningen till att jag inte nämner Berserker-staten är att det är en okontrollerad version av den fullständigt bemästrade Legendary Super Saiayan. Bereseker-staten resulterade bara i en enorm kraftökning men Kale kunde inte kontrollera den och när hon väl gjorde det utvecklades den till denna omvandling. Denna transformation är betydligt starkare än en SSJ2-regelbunden transformation. Detta beror på att vi ser att hon går tå till tå med SSJG Goku och SSJ2 Caulifla på sin sida var helt överklassad av SSJG Goku.

  • Obs! Namnen är inte officiellt bekräftade förutom Super Saiyan Berserker som tycktes vara ett okontrollerat tillstånd av LSSJ. Eftersom Broly inte är kanon, kan vi inte avsluta med säkerhet. De två typerna av transformationer och informationen som nämns ovan med avseende på kraften och typen av transformation och antalet transformationer som Kale har är verkligen korrekt.