Anonim

ATHENAS MARK: TRAILER HD

Så i det nya avsnittet ser vi Erens riktiga Titan-form. Han var en liten titan så jag var bara nyfiken på om det finns någon korrelation mellan åldern och storleken på Titan som någon skulle förvandlas till?

2
  • Jag tror inte att detta kommer att vara fallet, så då skulle kolossal titan behöva vara mycket äldre.
  • Visar titanerna något bevis på åldrande alls? Jag kan inte minnas att jag såg en som såg särskilt ung eller gammal ut.

Colossal Titan är mycket mycket större än den pansrade Titan, men båda är av samma eller åtminstone samma ålder.

Som en annan jämförelse är Jaw Titan av samma om inte äldre ålder än Eren men ändå mycket mycket mindre.

Så det finns inget samband mellan deras ålder och deras storlek.

Ett annat exempel Connies mamma. Trots att hon var gammal blev hon inte en enorm titan. I själva verket blev hon bara en liten titan.

2
  • Storlekar är bland de avgörande funktionerna för Colossal och Jaw Titans. Utesluter de nio titanerna (dvs. bland de rena titanerna), finns det några sådana bevis?
  • Lade till Connies mamma till exempel utanför Nine Titans.

I avsnitt 38, släppt den 23 juli 2018, visas vi att Eren förvandlas, inte särskilt framgångsrikt, till en titan som experiment som regisseras av Hange. Jag kommer inte ihåg om det i anime sägs, eftersom den här delen trunkerades från hur den framträdde i mangan, men vad som hände är att Hange berättade för honom att förvandlas många gånger i följd, och när han blev mer och mer trött på att förvandla , titan han producerade blev mindre och mindre fullformad. Därför tror jag att förklaringen till titanbarnet är att han som barn inte har uthållighet hos en vuxen och inte kan producera sin fulla vuxna titanform och inte att titaner på något sätt växer med åldern.

Som andra har nämnt verkar det inte finnas någon annan korrelation mellan storlek och ålder, med tanke på att Bernholdt, Reiner, Annie och Eren alla är relativt nära i ålder, och deras titaner tenderar att ha olika storlekar, medan Connies mor är betydligt äldre än de, och hon blev en relativt liten och oformad titan.

0